ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Бойлери препоръки

 Бойлери препоръки, мнения и оценки от професионален техник за бойлери. Препоръки за бойлери могат да дават само оторизирани технически лица или казано на друг език сервизи за бойлери и техници на бойлери. Препоръки относно бойлери от търговци не би трябвало да се приемат сериозно. Бойлери препоръки за експлоатация, бойлери препоръки за монтаж, препоръки за ремонт и избор на нов бойлер се налагат често на всички използващи топла вода от бойлер.

Бойлери препоръки, съвет за избор на нов бойлер

бойлери препоръки

 При избор на нов бойлер е желателно да съобразите избора си с начина на ползване на топла вода. Начин на ползване на вода се има предвид постоянно ли се използва топла вода или периодично, например само вечер и сутрин. След като сте наясно колко и кога ползвате топла вода остава да огледате мястото предвидено за бойлер. Мястото трябва да има изградени водопроводни изводи и захранващ кабел. Голяма част от хората искат да си монтират проточен бойлер, но не винаги има достатъчно електрическа мощност и подходящ електрически кабел.

 Бойлера може да се избере обемен или проточен, а също и газов. Неговата мощност и дебит зависят от нужното количество топла вода. При използване на топла вода в големи количества е желателно бойлера да е с голям обем и мощен нагревател. Същото важи и при целодневни използване на топла вода с малката разлика че нагревателя може да е по-слаб с мощност от 1500W с цел икономия на енергия.

 При затруднение в избора на нов бойлер се допитайте до професионалисти. Не се доверявайте на форуми и теми „какъв бойлер ад си купя“ или „препоръчайте ми бойлер“. По време на консултацията може да обсъдите вариант за изграждане на нови изводи за водопровод или преместване на бойлера. След като сте се спрели на точният за вас бойлер преминаваме към препоръките за монтаж на бойлер.

Бойлери препоръки за монтаж

 При монтажа на бойлера обърнете внимание на специалните препоръки на производителя. Монтирайте бойлера здраво към стената, тавана или на пода. Спазвайте всички изисквания при свързване на бойлера към ВиК и свързване на бойлера към ел мрежа. Заземявайте и зануляват винаги електрическият бойлер. Никога не използвайте електрически необезопасен бойлер или бойлер без монтиран възвратен клапан на студената вода. При съмнение в качеството на монтажа потърсете професионална помощ от сервиз за бойлери. При монтаж на газов бойлер проверете за течове и изправността на отвеждането на изгорелите газове.

Бойлери препоръка за ремонт и експлоатация

 Винаги използвайте бойлера по начин предписан от производителя и не предприемайте неспециализирани намеси при нужда от ремонт. При жужене на бойлер, при шум от бойлер, при теч от бойлер или други проблеми се обърнете незабавно към специализиран сервиз за ремонт на бойлери. Вече има много сервизи, които предлагат ремонт на бойлери по домовете.

 Ако усетете нередност в работата на вашият бойлер незабавно спрете водоподаването и електрическото захранване, като след това отворете крана на топлата вода в произволна точка от вашата ВИК инсталация за да изпуснете налягането.

 Сервиз за ремонт на бойлери извършва извън гаранционен ремонт на бойлери на място. Предлагаме още безплатна доставка при закупуване на бойлери от нас, както и монтаж на нов бойлер. Демонтаж и монтаж на бойлери за София с гаранция.

 Работим с бойлери Атлантик, бойлери Аристон, бойлери Елдом, бойлери Дипломат, бойлери Шишков, бойлери Тедан, бойлери Термомакс и още много други марки бойлери. Предлагаме вертикални бойлери, хоризонтални бойлери, проточни бойлери, комбинирани бойлери със серпентина и неръждаеми бойлери.

 Професионален сервиз за ремонт и монтаж на бойлери за София. Продажба на бойлери с безплатна доставка до дома на клиента.