ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Ремонт на бойлери – галерия

 В сектор ремонт на бойлери – галерия на нашият сайт, може да разгледате една малка част от работата по монтаж и ремонт на бойлери на техниците от Сервиза за ремонт и монтаж на бойлери на място за София. (Гамабойлери София/gamaboileri.com). Извиняваме се предварително за недоброто качество на снимките. Снимките показват смяна на бойлери, ремонт на бойлер, смяна на терморегулатор, демонтаж и монтаж на нагревател за бойлер (сух нагревател, керамичен нагревател и мокър нагревател), смяна на гарнитура, демонтаж и монтаж на бойлер, смяна на термозащита, смяна на спирателни кранове и бройлерни електрически табла и бройлерни копчета и кабели на бойлери. Снимките са описани кратко, като сме ги публикували със съгласието и знанието на нашите клиенти, като гарантираме анонимността им.

Ремонт на бойлери-галерия

 Работата по бойлерите е разнообразна и проблемите са различни: малко количество топла вода в бойлера, бойлера свети, но не загрява, не стига топлата вода, свършва бързо топлата вода, тече от термометъра, не загрява до край, пука и шуми при загряване, не свети лампичката, падат бушоните при включване/пускане на бойлера, смяна на нагревател, смяна на терморегулатор, тече от възвратният клапан на бойлера, монтаж на редуцир вентил, демонтаж и монтаж на бойлера и още много други, като ремонтите са извършвани на бойлери Теси, Елдом, Дипломат, Атлантик, Аристон, Стибел Елтрон, Сийменс, Шишков, Матев и на бойлер Фламина.

Всеки, които прави нещо със собствените си ръце е горд, така и ние решихме да покажем някои от нещата направени от нас. Качваме снимките от ремонти и монтажи на бойлери, както и референциите от доволни клиенти, за да са спокойни и сигурни бъдещите ни клиенти в избора си. Очаквайте скоро да качим на сайта още референции от доволни клиенти, относно доставка на нов бойлер, монтаж и ремонт на бойлери. Сервиз Гамабойлери работи, повече от осем години на пазара на услугите, като не е специализирана единствено и само в ремонт на бойлери. Има няколко групи колеги, като се извършват професионална термография и откриване на течове, ВиК услуги за откриване на скрит теч, електро услуги и други ВиК услуги за бита и производството.

Сервиз за ремонт на бойлери по домовете

 Сервиза за ремонт на бойлери Гамабойлери София предлага посещение и ремонт на бойлера ви на място в дома ви, без излишни разходи и загуба на време. Ремонта на бойлери се извършва винаги с качествени и оригинални резервни части, предоставени от самият вносител или производител. Никога, не използваме заместители на оригиналните резервни части (което повишава цената, но е гарант за лбезопасност и качество на резервните части и ремонта).

Сервизните техници са с дългогодишен опит в сферата на бойлерите и можем да ремонтираме, сменим и доставим бойлер, както и да извършим изграждане на изводи за вода и електрическо захранване за места, където не е имало бойлер или жилището е с централно топлоподаване (ТЕЦ). Разполагаме с професионален техник за възстановяване на плочки по под и стена, както и екип за преместване на вани, душ кабини и джакузи. Можем да преместим вашият бойлер, където пожелаете и да възстановим обратно плочките с идеално качество. Ето и въпросните снимки от нашата работа: