ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Защо да избера сервиз за бойлери Гаматерм

Нагреватели за бойлери

 В тази статия ще ви дадемо отговор на въпроса защо да избера сервиз за бойлери Гаматерм.

Гамабойлери е сервиз за ремонт на бойлери на място с дългогодишен опит, реална гаранция за качество на услугите. Винаги бърза реакция, използвани оригинални резервни части за бойлери, предлагаме безплатна доставка на бойлери, извозване на стари бойлери, ниски цени и комплексни услуги за бойлери.

Редовното обслужване и профилактика на бойлера ви може да предпази Вас и Вашето семейство и да Ви спести пари.

Професионален сервиз за бойлери

 При нас може да намерите всичко за бойлерите, всички марки и модели бойлери, ремонт и монтаж на всички марки и модели бойлери и оригинални резервни части за тях.  Ремонт на бойлер на място и ремонт на всички марки бойлери. Продажба и доставка на бойлер за София. Извозване на стар и протякъл бойлер.
Предлагаме сервиз за бойлери Теси, сервиз за бойлери Дипломат, сервиз за бойлери Атлантик, сервиз за ремонт на бойлери Аристон, сервиз на бойлери Шишков, сервиз на бойлери Матев, Сервиз за ремонт на бойлери Stiebel Eltron и сервиз за ремонт на Елдоминвест София.

 Както и сервиз за ремонт на други популярни марки бойлери за хоризонтален и вертикален монтаж, сервиз на проточни бойлери и комбинирани бойлери със серпентина. Сервиз 24/7 за ремонт на бойлери в София на разумни цени.

Защо да избера сервиз за бойлери Гаматерм

 Цената на дадена стока, уред или услуга не винаги е решаваща, но не винаги е оценена правилно спрямо риска. Има случаи, в които по-ниската цена коства по-скъпо. Важно е доверието, професионализма и отношението към работата и към клиента. Пример с това може да се даде с някой хипермаркет или банка. Навсякъде цените и условията са еднакви, но отношението към вас е различно, кактои качеството на услугата.
Ние се стараем освен добри цени, качество на услугите и предлаганите бойлери и материали, да предлагаме и добро отношение към клиента и неговата собственост. Стараем се да не цапаме и разхвърляме, както и да почистваме след себе си. Не вдигаме шум в определените за почивка периоди, не пушим и не пием по време на работа, не вземаме бакшиш и не влизаме в противоречие с клиента по никакъв повод. Волята на клиента е задължение за нас.
Стараем се да наложим етика в отношенията, която считаме за нормална и необходима. Пазим архив на нашите клиенти и винаги старите клиенти на сервиза може да се възползват от гаранцията си.
Издаваме гаранция за ремоната и финансов документ за отчитане на разхода.

Профилактика на бойлери в София

По-малко повреди – когато сервизирате бойлера си, всички основни компоненти се проверяват за износване и се подменят, ако е необходимо. Това означава, че е по-малко вероятно да се повреди, когато имате най -голяма нужда от него.
Ефективност – добре поддържан и редовно обслужван бойлер ще работи по-ефективно. Това означава, че използвате по-малко ток или гориво и намалявате сметките си за енергия.

Защо да изберем сервиз за бойлери Гаматерм?

 Идеално съотношение качество-цена-професионализъм, доказано с множество доволни клиенти, издаване на гаранции и всички съпътстващи документи.
gamaterm_logo