ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Как да платя

 Заплащането на ремонтните работи на сервизните работници се извършва в брой или с банков превод.
Когато изберете опция за плащане в брой получавате касов бон и приходен ордер от техника извършил ремонта на бойлера. Техниците разполагат с мобилни касови апарати и издават документ за заплатената сума на място. При стандартни ремонти се заплаща в брой веднага след приключване на работата.
Ако услугата е с предварителен договор, то тогава се заплаща предплата в размер на споменатата сума за капаро в самият договор.
Клиентите желаещи фактура получават касов бон от техника, а фактурата се изготвя и изпраща по електронна поща до 2 работни дни от датата на посещението.
Има възможност за плащане по банка, като ордера от банковата операция се връчва на техника извършил ремонта.
Рядко се случва и подписване на договор за разсрочено плащане на сумата по даден ремонт на вашият бойлер или доставка и монтаж на нов бойлер.
За всяко плащане получавате документ за извършената услуга с входящ пореден номер, вид работа, адрес, дата на ремонта и име на клиента, която нви служи за гаранция на ремонта или монтажа на бойлера. Тази бележка трябва да се пази и ви гарантира гаранционно обслужване от страна на сервиза Гамабойлери. При загубени бележки и документи сервиза не носи отговорност.

 Плащането на услугите на сервиза за ремонт на бойлери е опростено максимално, като е наблегнато на сигурността и спокойствието на клиента. За наши лоялни клиенти плащането е уредено с предварително подписан договор между сервиза за ремонт и монтаж на бойлери Гамабойлери( gamaboileri.com) и клиента. При неясноти относно начинити и видове плащания, може да се обърнете за информация на тел: 02 4448778 или да ни пишете на електронната поща office@gamaterm.com