ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Къде сме ние

Сервизната база на Сервиз за бойлери Гамабойлери се намира в гр. София
Ул Плачковски манастир 29, София 1000
На гърба на сградата има подземен гараж и до входа на рампата за гаража е входа на сервиза.
Мобилните сервизи на Гаматерм обслужват всички софийски квартали без изключение, включително и околните райони (градове и села) до 35 км от София, като в редки случай по уговорка може да се ремонтират бойлери и на по-отдалечени населени места.
Ползвайте линка, за да ни откриете по-бързо или вижте картата по-долу.
http://www.bgmaps.com/map/sofia
При затруднение с откриването на адреса на базата, моля позвънете на 024448778 или на 0882285230. За да запишете час за ремонт или доставка на бойлер използвайте посочените телефони или електронната поща и Skype, които са посочени в поле Контакти. Близо до Сервиз за бойлери Гамабойлери спира автобус № 72, автобус № 9, автобус 413 и трамвай № 20. С автомобил може да ни откриета, като подходите от ул.Гео милев, по улица Голаш или от улица Велчо Атанасов по посока ул Попова шапка и първата в ляво. При затруднения сме готови да ви ориентираме или посрещнем.

Не е необходимо да носите бойлера си в сервиза или да идвате до нас, за да запазите час. Може да свършите всичко това по телефона, също и да се консултирате за цени, видове повреди, марки бойлери и друга информация, която ви е необходима.
Мобилен сервиз за ремонт и монтаж на бойлери в София ще дойде на място при вас!