ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Монтаж на бойлери в София

Монтаж на бойлери в София
Монтаж на бойлери в София

Доставка и монтаж на бойлери в София

Професионален сервиз за ремонт и монтаж на бойлери в София предлага монтаж на проточни трифазни и монофазни бойлери за баня и кухня, монтаж на обемни хоризонтални бойлери от 80 литра, монтаж на обемен вертикален бойлер, монтаж на бойлер за кухня, монтаж на бойлер под мивка, монтаж на бойлер на гипс картон, монтаж на бойлер на таван, монтаж на монофазен и трифазен обемен бойлер за подов монтаж и други видове монтажи на бойлери за бита. Монтаж на бойлер цени от 25 лв до 99 лв в зависимост от обема и мястото на монтажа.

Всички изброени монтажи на бойлери имат своята особеност и начин на монтаж. Всеки монтаж на бойлер изисква необходимите умения от майстора за монтажа на бойлера и определени материали и инструменти. Примерно при монтаж на бойлер върху гипскартон или монтаж на бойлер Аристон на таван, трябват определени материали, умения и инструменти, които няма да трябват при друг монтаж на бойлер от тип Юнга.

Монтаж на бойлери в София различни видове

Монтираме бойлери с обем от 30 литра, бойлери от 50 литра, вертикални и хоризонтални бойлери от 80 литра и бойлери от 100 и 120 литра, както и монтаж на бойлер със серпентина. Сервиз за монтаж на бойлери предлага професионален монтаж на бойлери по домовете с гаранция за монтажа от 72 месеца. Майсторите за монтаж на бойлери са подготвени и издържали изпити по електро безопасност, като разполагат със съответната степен. Извършваме монтаж на бойлери от 12 години за София. Гордеем се с нашият опит и спечелени клиенти. За всеки монтиран бойлер от нас клиента получава гаранция за монтажа от 12 месеца.

Професионален монтаж на бойлери в София на изгодни цени

При монтаж на бойлер трябва да се внимава при подвързване към тока (електричеството) и водата. Ето два видео урока за подвързване на бойлер към електрическата инсталация и към водата, ако решите сами да го направите:
видео за електрическо свързване:

и видео за подвързване към водопровода:

Все пак винаги внимавайте!
Успех!

Цени монтаж и демонтаж на бойлер от 55,00 лв до 120,00 лв с ДДС

Безплатна доставка и монтаж на бойлери в София от професионален сервиз за бойлери.

Сервиз Гаматабойлери София предлага още:

  • монтаж на бойлер елдом
  • монтаж на бойлер теси
  • монтаж и демонтаж на бойлери
  • ремонт на бойлери