ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Монтаж на бойлери в София

Монтаж на бойлери в София
Монтаж на бойлери в София:

Доставка и монтаж на бойлери в София

 Професионален сервиз за ремонт и монтаж на бойлери в София предлага монтаж на проточни трифазни и монофазни бойлери за баня и кухня.

 •  монтаж на обемни хоризонтални бойлери от 80 литра
 • монтаж на обемен вертикален бойлер
 • монтаж на бойлер за кухня
 • монтаж на бойлер под мивка
 • монтаж на бойлер на гипс картон
 • монтаж на бойлер на таван
 • монтаж на монофазен и трифазен обемен бойлер за подов монтаж и други видове монтажи на бойлери за бита.

 Монтаж на бойлер цени от … лв до … лв в зависимост от обема и мястото на монтажа.

 Всички изброени монтажи на бойлери имат своята особеност и начин на монтаж. Всеки монтаж на бойлер изисква необходимите умения от майстора за монтажа на бойлера и определени материали и инструменти. Примерно при монтаж на бойлер върху гипскартон или монтаж на бойлер Аристон на таван, трябват определени материали, умения и инструменти, които няма да трябват при друг монтаж на бойлер от тип Юнга.

Колкото по-близо ще е бойлерът до баня, кухня, перално помещение, толкова по-ефективна ще бъде инсталацията: по -добър комфорт, бързо ще идва гореща вода, икономия, по-малко вода, използвана преди да достигне необходимата температура.

Монтаж на бойлери в София различни видове

 Монтираме бойлери с обем от 30 литра, бойлери от 50 литра, вертикални и хоризонтални бойлери от 80 литра и бойлери от 100 и 120 литра, както и монтаж на бойлер със серпентина. Сервиз за монтаж на бойлери предлага професионален монтаж на бойлери по домовете с гаранция за монтажа от 72 месеца. Майсторите за монтаж на бойлери са подготвени и издържали изпити по електро безопасност, като разполагат със съответната степен. Извършваме монтаж на бойлери от 12 години за София. Гордеем се с нашият опит и спечелени клиенти. За всеки монтиран бойлер от нас клиента получава гаранция за монтажа от 12 месеца.

Професионален монтаж на бойлери в София на изгодни цени

 При монтаж на бойлер трябва да се внимава при подвързване към тока (електричеството) и водата. Ето два видео урока за подвързване на бойлер към електрическата инсталация и към водата, ако решите сами да го направите:
видео за електрическо свързване:

и видео за подвързване към водопровода:

Все пак винаги внимавайте!
Успех!

Цени монтаж и демонтаж на бойлер от … лв до … лв с ДДС

Безплатна доставка при покпка на бойлер от нас.  Монтаж на бойлери в София от професионален сервиз за бойлери с гаранция.

Сервиз Гаматабойлери София предлага още:

 • монтаж на бойлер елдом
 • монтаж на бойлер теси
 • монтаж и демонтаж на бойлери
 • ремонт на бойлери

Важно напомняне: оставете поне 50 сантиметра свободно пространство около оборудването, за да улесните инсталацията и поддръжката. Моля, обърнете внимание, че ако инсталирането на електрически бойлер се извършва в мокро помещение, е задължително да се спазват приложимите специфични стандарти.