ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Монтаж на бойлер Дипломат

Монтаж на бойлер Дипломат

Сервиз за ремонт на бойлери Гамабойлери предлага на своите клиенти доставка и монтаж на бойлер Дипломат. Бойлер Дипломат са сравнително нова марка български бойлери с високо качество и иновативни системи. Предлагат се с доста богата гама от вертикални бойлери Дипломат, хоризонтални бойлери, комбинирани бойлери със серпентина или две серпентини, проточни бойлери за баня и за мивка, бойлери от неръждавейка (неръждаема стомана) и емайлирани стандартни бойлери с различни обеми и начин на монтаж.

Бойлер Дипломат

 Дипломат е наследник на Елдом инвест и се слави със същата здравина и надеждност. Марката има доста сполучливи и надеждни модели за монтаж под мивка и над мивка с различен обем.

 Бойлерите Дипломат са конкурентно способни в пазара на бойлери, като не отстъпват по качество и надеждност на другите марки бойлери. Дипломат си извоюваха добра позиция на пазара и много доволни клиенти, като осигуриха разнообразие от модели, съвременен дизайн, лесно обслужване, достъпни цени и компактни размери с добра топлоизолация.

Монтаж на бойлер Дипломат. Сервиз за ремонт на бойлери.

 Сервиз за ремонт на бойлери Гамабойлери София предлага безплатна доставка и монтаж на изгодни цени на бойлери Дипломат от всякакъв вид, мощност и предназначение. Бойлерите дипломат се монтират посредством планки с уши, закрепени към водосъдържателя на бойлера със здрава заварка. При вертикалните бойлери планката е една в горната част на бойлера, а в долната има планка за изправяне и изравняване на бойлера. При хоризонталните модели монтажа (закрепването на бойлера към стената) се извършва с две такива планки разпределени равномерно по дължината на бойлера. При вертикален бойлер над 100 литра планките отново са две.

Цени на бойлери Дипломат

 Цени на бойлери Дипломат може да проверите на нашите телефони за контакт 0882 285230 или на нашият сайт за цени на бойлери Дипломат.

За нашите клиенти, закупили бойлер Дипломат предлагаме:

-монтаж на хоризонтален бойлер Дипломат
-монтаж на вертикален бойлер Дипломат
-монтаж на проточен бойлер Дипломат
-монтаж на комбиниран бойлер Дипломат
-монтаж на бойлер Дипломат от неръждавейка
-монтаж на емайлиран бойлер Дипломат


Монтаж на бойлер Дипломат
Монтаж на бойлер Дипломат

 Всички монтажи на бойлери Дипломат от сервиз Гаматерм София са с гаранция 84 месеца.
Цени за монтаж на бойлер Дипломат вижте в секция цени за монтаж и ремонт на бойлери. Цената се определя от обема и сложността на работата, както и необходимите материали за нейното качествено изпълнение.

Сервиз за ремонт и монтаж на бойлери Дипломат.