ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Резервни части за бойлери

Резервни части за бойлер
Резервни части за бойлери

Сервиз за ремонт и монтаж на бойлери София разполага със всички необходими резервни части за вертикални и хоризонтални бойлери за монтаж на стена и таван, както и за проточни бойлери и бойлери за монтаж над мивка и под мивка в кухни и умивалници за бойлери Елдом, бойлер Дипломат, бойлери Теси, Фламина, Атлантик, Стийбел Елтрон, Елдом инвест и Шишков. Цените на резервните части са зададени от производителя на дадената марка бойлери и се променят често, но не и с голяма разлика.

Резервните части за бойлери Матев, бойлери Шишков, бойлери Елдом, бойлери Дипломат, бойлери Елдом Инвест, бойлери Атлантик, бойлери Горение, бойлери Фламина, бойлери Татрамат, бойлери AEG, бойлери Stiebel Eltron и други марки бойлери включват гаранция от 6 месеца и доставка до обекта на които ще се извършва ремонта. Предлагаме доставка и смяна на нагреватели, терморегулатори, фланци, гарнитури, копчета за бойлери и възвратни клапани и други резервни части за изброените по-горе марки електрически обемни и проточни бойлери с различна мощност и обем на водосъдържателя.
Ето и няколко цени на резервни части на бойлери:
-терморегулатор спирала – 24 лв
-терморегулатор RTS – 36 лв
-термозащита спирала – 22 лв
-нагревател фланец – 28 лв
-нагревател резба – 48 лв
-бойлерен ключ 20 А – 8.40 лв
-гарнитури фланец – 4.50 лв
-гарнитури резби и О пръстени – 1.89 лв/бр.
-светлинна индикация – 6 лв
-термометър – 8 лв.
-куки за бойлер Фишер – 7.80 лв / бр
-кранове 1/2 на 1/2 – 6.80 лв/бр
-меки връзки до 40 см – 4.80 лв / бр.
Резервните части не се продават отделно като части, а се използват за ремонта на бойлерите от Сервиза за ремонт и монтаж на бойлери по домовете за град София. Цените на резервните части се добавят към цените за монтаж и ремонт на бойлери на място и се образува крайната цена, като стари клиенти ползват отстъпка от цената за ремонта на бойлера. На резервните части не се добавя надценка за доставка и транспорт,както и няма възможност за отстъпка от цената им.
Резервните части за всички изброени по-горе марки бойлери са със сертификат за качество директно от производителя или вносителя за чуждите марки бойлери. Резервни части за бойлери от производителя.