ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Резервни части за бойлери

Резервни части за бойлер
Резервни части за бойлери

Сервиз за ремонт и монтаж на бойлери София разполага със всички необходими резервни части за вертикални и хоризонтални бойлери за монтаж на стена и таван, както и за проточни бойлери и бойлери за монтаж над мивка и под мивка в кухни и умивалници за бойлери Елдом, бойлер Дипломат, бойлери Теси, Фламина, Атлантик, Стийбел Елтрон, Елдом инвест и Шишков. Цените на резервните части са зададени от производителя на дадената марка бойлери и се променят често, но не и с голяма разлика.

Резервни части за бойлери

Резервните части за бойлери Матев, бойлери Шишков, бойлери Елдом, бойлери Дипломат, бойлери Елдом Инвест, части за бойлери Атлантик, бойлери Горение, бойлери Фламина, бойлери Татрамат, бойлери AEG, бойлери Stiebel Eltron и други марки бойлери включват гаранция от 6 месеца и доставка до обекта на които ще се извършва ремонта. Предлагаме доставка и смяна на нагреватели, терморегулатори, фланци, гарнитури, копчета за бойлери и възвратни клапани и други резервни части за изброените по-горе марки електрически обемни и проточни бойлери с различна мощност и обем на водосъдържателя.

Резервни части за бойлери цени

Ето и няколко цени на резервни части на бойлери:
-терморегулатор спирала – 24 лв
-терморегулатор RTS – 36 лв
-термозащита спирала – 22 лв
-нагревател фланец – 28 лв
-нагревател резба – 48 лв
-бойлерен ключ 20 А – 8.40 лв
-гарнитури фланец – 4.50 лв
-гарнитури резби и О пръстени – 1.89 лв/бр.
-светлинна индикация – 6 лв
-термометър – 8 лв.
-куки за бойлер Фишер – 7.80 лв / бр
-кранове 1/2 на 1/2 – 6.80 лв/бр
-меки връзки до 40 см – 4.80 лв / бр.

Резервните части не се продават отделно като части, а се използват за ремонта на бойлерите от Сервиза за ремонт и монтаж на бойлери по домовете за град София. Цените на резервните части се добавят към цените за монтаж и ремонт на бойлери на място и се образува крайната цена, като стари клиенти ползват отстъпка от цената за ремонта на бойлера. На резервните части не се добавя надценка за доставка и транспорт,както и няма възможност за отстъпка от цената им.
Резервните части за всички изброени по-горе марки бойлери са със сертификат за качество директно от производителя или вносителя за чуждите марки бойлери. Резервни части за бойлери от производителя.