ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Сервиз за ремонт на бойлери

Сервиз за ремонт на бойлери

В сайта на Сервиз за ремонт на бойлери  ще научите повече за нас, нашата дейност цени за ремонт на бойлери, цени за монтаж на бойлери, срокове на гаранция, как работим, как се записват часове и в кои райони извършваме ремонт на бойлери. Гаматерм ООД София ремонтира бойлери по домовете. Сервиза работи на територията на София и околните райони от над 12 години. При заявки работим до 50 км от София – Костинброд, Сливница, Своге, Перник, Радомир, Горна Малина, Елин Пелин и други населени Мместа.

Сервиз за  ремонт на бойлери по домовете

Предлагаме професионален сервиз за ремонт на бойлери на място по домовете за град София и околните райони. Използваме оригинални резервни части доставени директно от производителя. Издаваме гаранция, както за резервните части, така и за ремонтната дейност на бойлера. Извършваме също продажба и доставка на бойлери, както осигуряваме монтаж на новите бойлери с гаранция. Можем да демонтираме старият ви бойлер и при нужда да го извозим. Извозването на бойлера включва транспортиране на бойлера до съответните места за изхвърляне на битова техника и се заплакаща от клиента. За да важи гаранцията на всеки един електроуред изискването е да е монтиран от професионален електротехник. При бойлерите условието за гаранцията е същото.

Ремонт на бойлери в София

 Ремонт на ел бойлер не е обикновена и лесна задача. Има основни правила и изискване за монтажа и ремонта на бойлери. Правилата и изискванията за безопасност трябва да се спазят задължително. Препоръчваме ви при нужда вашият бойлер да бъде ремонтиран само от професионален сервиз за бойлери.  Извършваме ремонт на 50 литрови бойлери, 80 литрови и 100 литрови бойлери Теси, бойлери Елдом, бойлери Дипломат, бойлери Фламина и бойлери Stiebel eltron. Ремонтираме следните видове бойлери:

  •  вертикални бойлери
  • хоризонтални бойлери
  • малолитражни бойлери
  • бойлери за монтаж под мивка
  • бойлери за монтаж над мивка
  • бойлери със серпентина
  • комбинирани бойлери със серпентина
  • газови бойлери
  • бойлери с моментно действие или проточни бойлери и други видове бойлери

Като сервиз за ремонт и монтаж на бойлери ние предлагаме гаранционно и извън гаранционно обслужване и ремонт на бойлери от по-горе изброените марки и модели бойлери. За да си заявите час за диагностика и ремонт на бойлер трябва да се свържете с нас. За повече информация относно записване на час на Заявка за посещение на адрес за ремонт на бойлер.