ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Оригинални резервни части за бойлери

Оригинални резервни части за бойлери

оригинални резервни части за бойлери
Сертификат резервни части – оригинални резервни части за бойлери

Сервиз за ремонт и монтаж на бойлери работи с оригинални резервни части за бойлери и бойлери с документи и сертификати. За всяка монтирана от нас част или нов бойлер ние разполагаме с Декларация за съответствие, гаранционна карта и сертификат за произход и качество. Не си позволяваме да извършваме ремонти на бойлери с резервни части с неясен произход и съмнително качество.

Резервни части за бойлери цени

Цените на резервните части и самите бойлери се определят от съответният доставчик, вносител и ли производител на съответният елемент.
Не употребяваме съмнителни резервни части, части без документи и части закупени на случаен принцип от магазини и железарии. Работим с вносители и производители на резервни части за бойлери и производители и вносители на бойлери. Стоката се закупува директно то вносителя или производителя, като се описва стриктно веднъж във финансови документи и веднъж в документи за стандартизация и протоколи.
Всичко това позволява качествен ремонт на бойлера с оригинални резервни части за бойлери, качествен бойлер при нов монтаж и качествена услуга по ремонта и спокойствие на клиента.
Ние като професионалисти препоръчваме и на своите клиенти, решили да извършват ремонта на бойлерите сами или чрез фирми, които не доставят материали да внимават в качеството на резервните части. Бойлера е електрически уред под високо налягане и сигурността и качеството на резервните части е от особена важност.
Един неизправен (некачествен) терморегулатор или термозащита може да доведе до много щети, не само на бойлера.

Ремонт на бойлери гаранция

Документ за качество на използваните резервни части при ремонт на бойлери от Сервиз за ремонт и монтаж на бойлери София. Сервизните работи по ремонт и монтаж на бойлери трябва да са изрядни докоментално, като е гарантирано качеството на използваните материали и резервни части. Тук е мястото да отворим скоба и да обясним на нашите клиенти и на всички употребяващи бойлери, че оригиналните резервни части, не са много по-скъпи от резервните части за бойлери продавани по пазарите и железариите. Важното обаче при използването на неоригинални резервни части крие риск и опасности, като отделно от всичко срока на експлоатацията на такава част(ако въобще работи) е в пъти по-кратък от оригиналните. Така в крайна сметка себестойността на оригиналните резервни части, дори излиза по-ниска.