ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Смяна на бойлер

Смяна на бойлер При по-сериозна повреда или повреда на бойлера, която не може да се ремонтира се налага подмяна на старият ви бойлер. Процеса по смяна на бойлер изисква професионална намеса.  Когато се налага смяна на бойлера клиентите искат да го сменят със същият модел. Причината за това най-вече в надеждата, че новият бойлер ще пасне няма да се наложи ново пробиване в стената.  Размерите на планката закрепването на бойлера обаче са винаги различни.

Смяна на бойлер, избор на нов бойлер

Производителите на бойлери променят концепцията, оборудването за производството, моделите и естествено и отстоянията на планките и отворите за закрепване, както и размерите и отстоянията на самите планки по бойлера. Това налага почти винаги пробиване на нови отвори за монтаж на бойлера, което пък от своя страна трябва да ви накара да се замислите за енергоефективността на досегашният ви бойлер.

В условията на развиваща се конкуренция и технологии моделите, параметрите на бойлерите, както тяхната мощност на нагревателите и материалите от които се изработват бойлерите се променят динамично. Затова когато се наложи смяна на стар бойлер с нов първо се огледайте какво предлага пазара в момента, както и си направета консултация със специалисти. Ще останете изненадани колко нови модели бойлери се предлагат от времето когато сте си купували вече пробитият и повреден стар бойлер.

Доставка и монтаж на бойлери

Ние предлагаме доставка на нов бойлер, демонтаж на стар бойлер, монтаж на нов бойлер и евентуално ремонт на бойлер. При нужда може да ви предложим посещение и консултация. Консултацията ще ви помогне в избора на марка и конкретен модел бойлер.  Смяната, монтажа и ремонта на бойлери в София е с гаранция за качество и достъпни цени. При покупка на нов бойлер от нас получавате безплатна доставка на бойлера до дома ви. Цени на нови бойлери вижте тук. 

Сервиза предлага:

смяна на бойлер цена от 55 лв, смяна на нагревател на бойлер, монтаж на бойлер, сваляне на нагревател на бойлер, почистване на бойлер от варовик, смяна на нагревател на бойлер Теси и други.