ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Смяна на термозащита на бойлер

смяна на термозащита на бойлер
Смяна термозащита

Смяна на термозащита на бойлер с гаранция 12 месеца. Термозащита е устройство предотвратяващо прегряването на водата в болера. Термозащита на бойлера е електрическа защита от прегряване на водата в бойлера, при евентуално несработване на терморелето на бойлера. Термозащита е различна по устройство от терморегулатора и има друга функция. В определени случай термозащите са вградени в едно тяло с терморегулатора. Такива комбинирани защита с терморегулатор се наричат RTS и клиентите я „наричат пръч кова защита“. Комбинираният терморегулатор и термозащита позволява опростяване на електрическата схема на свързване на бойлера. При RTS устройства захранващият кабел се свързва към RTS регулатора, които е закрепен с тоководещи части към нагревателя. Смяната на това устройство или нагревателя е лесна и бърза. Всички термозащити работят на един принцип.

Смяна на термозащита на бойлер

Сервиз за ремонт на бойлери Гаматерм София извършва смяна на термозащита на бойлер Теси, бойлер Елдом, бойлер Дипломат, бойлер Фламина, бойлер Атлантик, бойлер Шишков, бойлер Стийбел Елтрон, бойлер Аристон и бойлер Фламина. Цените за смяна на термозащита на бойлер, както и цената на термозащитата за различните марки и модели бойлери може да разгледате в секция цени на нашият сайт. През термозащитата преминава захранването. При повреда в терморегулатора, което се случва често термозащитата има за задача да прекъсне електрическата верига и така да предотварити прегряване на еводата в бойлера. За смяната на термозащитата се изисква група за електробезопасност. Ние от сервиз Гамабойлери София издаваме гаранция за смяната на термозащитата на вашият бойлер.
Смяна на термозащита на бойлер на място 24/7.
Разполагаме с термозащити от всякакъв тип и за всички модели бойлери продавани и употребявани в Европа през последните 30 години.
Желаещите да сменят старата си термозащита с нова да внимават с електрическата схема и да се уверят, че захранването към бойлера е спряно.

Сервиз за ремонт на бойлери София 24/7.

Доставка и монтаж на бойлери.