ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Смяна на термозащита на бойлер Теси

Смяна на термозащита на бойлер Теси на място по домовете от сервиз за бойлери Гамабойлери в София и околните райони.
Бойлери Теси в повечето случай използват комбинирана термозащита с терморегулатор наречена RTS. Тя е с различна форма и се присъединява директно към нагревателя. Електрическите схемите на вързване на бойлер с отделни термозащита, терморегулатор и комбинирана RTS защита са различни. Самите RTS защити също се различават по дължина, ампераж на тока, мощност, присъединяване към нагревателя, форма и управление. RTS защитите са по-упростени и по-надеждни за работа и експлоатация при ремонтни дейности и настройки на работният режим. При някои RTS теермозащити има функция за изнесено управление, ръкохватка позволяваща настроики в температурният режим, без да се отваря капака. За разлика от обикновенният терморегулатор, тази настроийка се извършва в долната част на капака, а не в предният панел, както при другите регулатори.

Смяна на термозащита на бойлер Теси

Ние като сервиз за ремонт на бойлери Теси предлагаме доставка и смяна на термозащити RTS за хоризонтални и вертикалн бойлери Теси, бойлери за монтаж над мивка и бойлери за монтаж под мивка. Теси предлагат и бойлери с отделни терморегулатори и термозащити. Работим с оригинални резервни части с гаранция. Резервните части се доставят директно от производителя на бойлери Теси, като гарантират качество, надеждност и безопасност. Най-характерното при бойлери Теси е температурният режим на работа. При настройка на температурата, не оставяйте лостчето в максимална позиция.
На решилите да сменят сами своята термозащита и терморегулатор на бойлера си, препоръчваме закупуване на резервни части от оторизиран сервиз на марката Теси.
Ремонт на бойлер Теси