ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Смяна на терморегулатор на бойлер Елдом

Смяна на термореглатор на бойлер Елдом за 72,00 лв с материалите! Терморегулатора на бойлера има за цел да управлява процеса на нагряване на водата, като контролира работната температура на водата в норми зададени от производителя на бойлера. При неправилно функциониращ терморегулатор или неправилно монтиран бойлер трябва да се включи термозащита и да предпази бойлера от евентуално избухване от прекомерно разщирение на водата във водосъдържателя, причинено от прегряване. Бойлера работи под високо налягане и терморегулатора е основният елемент контролиращ работата на бойлера.

Как да разбера, че терморегулатора не работи правилно?

Ако наблюдавате прекалено висока температура на загряване на водата в бойлера, лампата за загряване не изключва прекалено дълго време, излиза пара от смесителните батерии, бойлера пука при загряване и възвратният клапан на бойлера протича често, то е добре да повикате техник за ремонт на бойлери, които да извърши основна профилактика на вашият бойлер. Описаните особености при работа на бойлера ви водят към смяна на терморегулатора на бойлера.

Смяна на термореглатор на бойлер Елдом

Бойлери Елдом и Елдом инвест са с отделни терморегулатор и термозащита. Двата елемента са със сонди във фланеца на бойлера. Предлагаме смяна на повреден терморегулатор за бойлер Елдом Инвест с нов терморегулатор. Терморегулаторите при нас се доставят от производителя на марката Елдом. Оригинални ррезервни части за бойлери с гаранция. Извършваме смяна на терморегулатор за Елдом на място.
С риск да се повторим, отново напомняме, че части за бойлери трябва да се купуват единствено и само от сервизи на самата марка бойлери. Не си позволявайте монтажа на резервни части закупени от пазари и железарии.

Сервиз за ремонт на бойлери София 24/7