ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Техник за бойлери

Дежурен техник за бойлери София

Техник за бойлери

 За връзка с техник за бойлери по домовете тел: 0882 285 230 или 02/444 87 78. Денонощен ремонт на бойлери 24/7 по домовете.
София, ул В.Атанасов 9, Ниво -1, вътрешна рампа.
Много често ни задават въпроси при ремонт или монтаж на бойлери. Клиентите се интересуват най-вече от икономията на електроенергия и здравината на бойлера.
Да изключваме ли бойлера?
Как е по-добре да е включен на минимални градуси?
За колко души стига водата?
Защо не ми стига водата?
Ще издържи ли гаранцията“, и още куп въпроси.

Техник за бойлери

 За да бъдем максимално полезни с малко думи ще обясним следното: всичко зависи от качеството на вашият бойлер и неговите характеристики. Ако дадено домакинство иска да не си изключва бойлера, то трябва да избере бойлер с много добра и ефективна изолация на водосъдържателя и тогава няма значение от мощността на нагревателя в kW. При решение да включвате бойлера само преди да ползвате банята, то трябва да се огледате за бойлер с мощен нагревател и евентуално топлоизолацията вече не е толкова важна. Ако ви трябва голямо количество вода и нямате място за по-голям обемен бойлер(150 литра или 200 литра) се ориентирайте към мощен проточен бойлер. Ние като технически лица за с дълъг опит в монтажа и ремонта на бойлери можем да ви ориентираме и помогнем в избора за подходящ бойлер с консултация и съвети.

Избор на нов бойлер

 На база таблицата по-долу ще ви дадем съвети какъв бойлер да си изберете-неръждавейка, емайлиран водосъдържател или стъклокерамично покритие. При избор на нов бойлер, винаги се посъветвайте (дори и по телефона) с професионален сервиз.  Консултацията с фирма за ремонт и монтаж на бойлери е важна. Консултация с търговец на бойлери за избор на нов бойлер няма да я коментираме! Важно е също къде ще се монтира бойлера и как ще се изролзва!

техник за бойлери