ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Цени на бойлери

Цени на бойлери Теси, цени за бойлери Елдом и цени за бойлери Дипломат. Предлагаме и препоръчваме бойлери от марките Теси, Дипломат и Атлантик. Цени на бойлери:
-бойлер Теси 80 л вертикален ф 450, 3 kW нагревател на цена от … лв с 5 г гаранция.
-бойлер Теси 80 л хоризонтален ф 450, 3kW на цена от … лв с гаранция 5 години.
-бойлер Атлантик 80 л вертикален ф 440, 2 kW на цена … лв с 5 г гаранция.
-бойлер Атлантик 80 л хоризонтален ф 440, 2 kW на цена … лв с 6 години гаранция

Цени на бойлери

 Каталог с нови бойлери предлагани от нас, както и цените на бойлерите може да разгледате в нашият каталог за нови бойлери
Всички клиенти на сервиз за бойлери Гамабойлери София могат да изберат и поръчат нов бойлер по каталога. Цените на новите бойлери се актуализират при промяна. На закупилите бойлер от нас предлагаме напълно безплатна доставка за град София. При желание осигуряваме демонтаж на стар бойлер и монтаж на новият бойлер, както и извозване на старият ненужен вече бойлер. Цени за монтаж на бойлери вижте тук

Доставка и монтаж на бойлери

цени на бойлери

 Сервиз извършва ремонт и монтаж на бойлери, както и доставка на бойлери. Предлагаме консултация за избор на нов бойлер по телефона и на място. При съмнения за размера и вида на избраният от вас бойлер, моля консултирайте се с нас на тел 0882 285 230, ние ще се опитаме да ви предоставим поддробна и актуална информация с всичко важно за избора на новият ви бойлер. При невъзможност за определяне на точният модел и размер на бойлера предлагаме посещение на наш специалист(техник на бойлери)на място в дома ви.

 Целта на посеещението е да се избере точният бойлер за вашето място и вашите нужди от топла вода, като също така да се спестят още дупки по стената ви. Цени на бойлери може да видите в нашитят сайт или да получите информация по телефона. Предлагаме различни марки и модели бойлери в различни ценови клас. Предлагаме бойлери с цени от … лв с ДДС  и доставка до дома на клиента за град София.