ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Безплатен монтаж на бойлер в София

безплатен монтаж на бойлер

 Сервиз за ремонт и монтаж на бойлери София, предлага на клиентите си за град София безплатна доставка на нов бойлер и безплатен монтаж на бойлер. Какво включва услугата „безплатен монтаж на бойлер“?

 Много от фирмите и интернет магазините предлагат “ безплатни услуги“, но те всъщност не са всички и изцяло безплатни. Ние предлагаме продажба и монтаж на бойлери на цената на самият бойлер. При закупуване на бойлер от нас, то вие получавате безплатна доставка на закупеният бойлер, безплатен демонтаж и монтаж на новият бойлер.  Безплатният монтаж на бойлер, важи за монтаж на бойлер, при изградени водопроводни изводи и електрическо захранване!

 Извозването на старият бойлер, при желание на клиента се заплаща отделно от цената на бойлера. Извозването на старият бойлер до пункт за рециклирани се заплаща 14 лв. Всички материали необходими за монтаж на новият бойлер, като спирателни кранове, меки връзки и комплект куки за монтаж на бойлера, се заплащат отделно.

Безплатен монтаж на бойлер

 При нас доставката и монтажа на бойлера са напълно безплатни за клиентите на сервиз за бойлери Гаматерм. Офертата е в сила до края на годината.

 На нашата страница ще обявим марките и моделите на промоционални бойлери, като сме се постарали да включим вертикални и хоризонтални бойлери с различни обеми и в различни класове.

Безплатен монтаж на бойлер за следните модели:

  • 75 л вертикален Атлантик
  • 0 л вертикален Атлантик
  • 50 литра вертикален Тедан
  • 50 литра вертикален Теси
  • 100 литра вертикален Дипломат Класик

 Техническа информация за бойлерите на промоция, както и снимки, ще може да видите тук.

Доставка и монтаж на бойлери за София

 При безплатен монтаж на бойлер от нас, вие получавате гаранция за монтаж на бойлера, толкова колкото е срока на гаранция на самият бойлер.

 Изберете си бойлер, поръчайте бойлер на телефон 0882 285 230 и ще получите безплатен монтаж на избраният от вас бойлер, както и безплатна доставка до дома ви за град София.

Бойлери с безплатен монтаж може да видите тук!

Доставка и монтаж на бойлери София

Забележка:

 безплатен монтаж на бойлер е услуга и не включва безплатни материали за монтажа. При монтаж на бойлер са необходими куки, дюбели, конзоли, планки, болтове, шайби, крепежни елементи, кабели, клеми, меки връзки, тръби или други материали и те се заплащат отделно.

 Услугата безплатен монтаж на бойлер включва единствено и само монтаж на бойлер, без демонтаж на стар бойлер, извозване на бойлер, материали и преработки на водопровод или електрическо захранване, както и доставката на бойлера! Всички допълнителни услуги от монтаж на бойлер се заплащат по ценоразпис.

 С безплатен монтаж на бойлер се ползват само изброените по-горе марки и съответните модели за периода от –– до – или до изчерпване на промоционалните бройки.

 При нас може да поръчате още: монтаж на бойлери и монтаж на бойлери Елдом. Монтаж на бойлер Теси, ремонт и монтаж на бойлери и ремонт на бойлери по домовете. Доставка и монтаж на бойлери, монтаж на бойлер на тухлена стена, продажба и монтаж на бойлери, както още много други услуги свързани с бойлери.

 Сервиз за бойлери Гамаремонт обслужва всички квартали на София (без изключение), както и околните населни места.