ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Доставка на нов бойлер за София – безплатно

Доставка на нов бойлер за София - безплатно

 Предлагаме доставка на нов бойлер за София. Доставката се извършва до дома на клиента напълно безплатно при поръчка на монтаж на новият бойлер, но само бойлери закупени от нас.  Монтажът се заплаща по съответните цени за монтаж на бойлери. Сервиз за бойлери Гаматерм София разполага с електрически хоризонтални, електрически вертикални бойлери и комбинирани бойлери със серпентина и две серпентини на склад. Предлаганите от нас бойлери са от различен клас. Разполагаме с евтини бойлери от … лв / 80 литра до … лв за 80 литра за бойлери от неръждавейка с гаранция от 10 и повече години.

Доставка на нов бойлер за София – безплатно

 Сервиз за ремонт и монтаж на бойлери разполага с налични на склад бойлери от всички модели хоризонтални, вертикални електрически бойлери от марките: бойлери Елдом, бойлери Дипломат, бойлери Теси и бойлери Атлантик. Предлагаме също и проточни електрически бойлери (монофазни и трифазни) за баня и кухненски мивки и умивалници. Сервизът рециклира бойлери от неръждаема стомана за баня, за под мивка и над мивка на марките Елдом, Дипломат, Шишков и Фламина с напълно нова електрическа част. Изброените марки доставяме до всяка точка на София.

 При желание от страна на клиента, предлагаме монтаж на новият бойлер и демонтаж на стария. Предлагаме възможност за извозване на вече демонтираният електрически уред. Цените на бойлерите Теси, Дипломат, Тедан и Атлантик са посочени ТУК. При въпроси и свързани с предлаганите от нас стоки и услуги, моля обърнете се към наши сътрудници. На посочените телефони в контактната форма /тел: 0882 285 230/ ще получите нужната информация.

Доставка и монтаж на бойлери

 За клиентите от град София предлагаме доставка и монтаж на нов бойлер. Доставка на нов бойлер за София – безплатно, както и извозване на старият бойлер.

 От безплатна доставка на бойлер до дома на клиента се възползват само наши клиенти, закупили бойлера от нас с поръчан монтаж!!!

 При нас може да си заявите бойлер по телефона, при условие, че знаете размерите и желаната марка и модел бойлер. Размери на бойлери може да видите в сайта на производителя или вносителя на дадена марка бойлери ли на нашият сайт. Ако евентуално не знаете какво ви трябва, е най-подходящо ние извършваме посещение на адрес, оглед и консултация за нов бойлер. При ваше желание се ангажираме с доставка и смяна на бойлера ви.

Смяна на бойлери и ремонт на бойлери

 При смяната на бойлера или ремонт на бойлер ние се ангажираме с доставка на необходимите материали и резервни части. Частите за бойлери са оригинални с гаранция я декларация за качество. Най-често сменяни резервни части за бойлери са: нагревател, терморегулатор, термодвойка, термозащита, електрически кабели и електрическо копче за бойлер и възвратен клапан на бойлер.

 В автомобилите на техниците, както и в складовете ни винаги има налични качествени спирателни кранове, меки връзки с различна дължина и диаметър, редуцир вентили, възвратни клапани, тръби, фитинги, дюбели и куки и таванни планки за монтаж на бойлери на тавана. Особено внимание отделяме на куките и дюбелите и разполагаме с дюбели за тухла, за бетон, анкери за таван, дюбели за гипс картон, дюбели за итонг и други различни строителни материали. Разполагаме и с професионална техника за пробиване на отвори в различни конструкции. Така не нараняваме плочки или скъла, шпакловка и боя.

 Стараем се да сме винаги коректни и в услуга на клиента. Всяка референция и добро мнение за услугите на Гамабойлери е една стъпка напред за нас!

Професионален сервиз за продажба, доставка, монтаж и ремонт на бойлери в София работи за своите клиенти!