ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Заявка за посещение на адрес

call-centre-woman
Заявки на адреси

 Заявка за посещение на адрес, относно ремонт или монтаж на бойлер, може да направите от 7,00 часа до 23,00 часа всеки ден от понеделник до неделя включително. Заявки се приемат на посочените телефони в поле контакти или на 0882285230.
Заявката се подава на диспечер на сервиза, като се записва пълен адрес и се уточнява удобно за клиента време за посещение от техник на сервиза.

Изискват се задължително ТОЧЕН адрес (без апартамент), фамилно име, телефон за връзка, е-мейл и се съобщава марката на бойлера и евентуалната повреда описана с ваши думи. Апартамента не се взема умишлено! Моля не ни съобщавайте номера на апартамента си!

Заявка за посещение на адрес

Заявката ще бъде записана в удобен за вас час и ден и естествено свободен такъв за нас. Посещението на техника за ремонт на бойлера се извършва в съответният ден и час (в рамките на 1 час от записаният). В деня на посещението вие получавате обаждане от диспечер или техник на фирмата приблизително 1 час преди посещението на адреса, като при евентуално забавяне получавате обаждане, за да ви информираме. Винаги се стремим ремонта на бойлера да се извърши на момента, без повторно връщане или демонтаж и извозване на бойлера до сервизната база. При много тежки повреди, рядко срещани части и други спънки се предприема ремонт в друг ден и час или в сервизната база на Сервиз за ремонт на бойлери Гамабойлери.

Транспортиране до сервиз се налага предимно за заварки на пробит и протекъл водосъдържател на бойлер, смяна на балон на бойлер, демонтаж на външен изгнил кожух и монтаж на нов, смяна на изолацията – практикува се при намокрена и мухлясала изолация на водосъдържателя на бойлера. При други повреди по електрическата част на бойлера ремонта се извършва на място.

Съществува възможност при редки модели и марки бойлери, внесени от собственика от чужбина. Това предполага да не можем да намерим налични оригинални части. В такъв случай при съгласие на собственика се изработват нов нагревател и ново термореле за съответният водосъдържател. Нагревателя и терморелето се изработват в сервиз Гаматерм София. Изработката е индивидуална за всеки модел и отнема повече време, което налага повторно посещение или ремонт на бойлера в сервиза. В такива случаи ние осигуряваме демонтаж на бойлера, транспорт и монтаж на вече ремонтирания бойлер.