ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Партньори

Сервиз за ремонт на бойлери Гамабойлери София извършва доставка на нови бойлери, монтаж на нови бойлери, демонтаж на стари и пробити бойлери и денонощен ремонт на бойлери на място в дома на клиента. Сервиза работи на територията на град София и всички околни райони.

Наши основни партньори в доставката на резервни части за бойлери и нови бойлери са:

Теси ООД – сайт на фирмата

Елдом ООД – сайт на фирмата

„Би Джи Ар Груп“ ООД – сайт на фирмата

Дипломат Корпорейшън ООД – сайт на фирмата

както и още много други фирми вносители и производители на бойлери от марките: Аристон, Татрамакс, Светлю Шишков, Матев, Stiebel Eltron, Горение и други известни марки бойлери.

Цените на бойлери и части обявени в сайтовете на нашите партньори и при сервиз за ремонт на бойлери Гаматерм са еднакви (без промяна). При доставка на нов бойлер за наш клиент, цената на бойлера не се променя. Сервиз Гамабойлери не ускъпява цената на бойлера от производителя или вносителя на дадената марка бойлери. При резервните части за бойлери цените също са на производителите.

Сервиз Гамабойлери таксува единствено труда по монтаж на бойлери, демонтаж на бойлери и ремонт на бойлери. При заявка на нов бойлер от нас, вие получавате безплатна доставка и евентуално извозване на старият бойлер. Цените на бойлерите и монтажа на бойлери, както и цени по ремонт на бойлер може да видите в нашият сайт, като те са твърди и не подлежат на промяна на място!

Всички наши клиенти могат да се възползват от промоционалните условия на производителите на бойлери и при нас.