ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Ремонт и монтаж на проточни бойери

ремонт и монтаж на проточни бойлери

 Ремонт и монтаж на проточни бойлери Stiebel Eltron. Част от хората използващи проточни бойлери искат да имат топла вода на мига и без да свършва. Проточните бойлери са добро решение за хора обичащи дългите бани с много топла вода или при използване на вани. При този тип бойлери решаващо е електрическото захранването (монофазно или трифазно и мощността на нагревателя). При по-мощните бойлери над 18 kW, 380V водата на практика не може да свърши. Топлата вода потича с отвиването на кранчето и спира с неговото затваряне.
Проточният бойлер, обаче не е икономичен. При него разхода на ел. енергия е по-висок и общо взето цената на бойлера е също по-висока, като гаранцията на бойлера рядко надвишава 2 години, докато при обемните бойлери за баня стандартно е от 5 до 10 години.

Ремонт и  монтаж на проточни бойлери. Свързване на проточни бойлери

 Гаматерм ООД е професионален сервиз за ремонт и монтаж на проточни бойлери с всякаква мощност и захранване. Извършваме монтаж на монофазни и трифазни проточни бойлери за мивка и за баня, както и проточни бойлери тип Юнга за кухня. Присъединяване на проточен бойлер към електрическото захранване и водопровод.
Предлагаме зануляване на проточен бойлер, заземяване и профилактика на бойлер.
Ако ви съмнява безопасността на вашият проточен бойлер, то не го ползвайте докато не проверим правилно ли е изпълненена схемата на свързване на бойлера. Обадете се на 0882 285 230 и ще изпратим професионален електротехник за бойлери.
Извършваме също ремонт на проточни бойлери. При светещ, но не загряващ бойлер, при липса на светлинни индикации, теч от вашият проточен бойлер или липса на захранващо напхрежение, ниско налягане и други може да се обърнете към нас. Гаматерм ООД сервиз за бойлери извършва ремонта на протечният ви бойлер на място в дома ви.

Монтираме и отремонтираме следните марки проточни бойлери:

-проточен бойлер Елдом
-проточен бойлер Дипломат
-проточен бойлер Теси
-проточен бойлер Фламина
-проточен бойлер Siemens
-проточен бойлир Stiebel eltron
-проточен бойлер Шишков
-монофазен проточен бойлер
-трифазен проточен бойлер
-проточен бойлер за баня
-проточен бойлер Юнга за мивка
Видео за ремонт и монтаж на проточни бойлери: