ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Ремонт на бойлер Елдом

Ремонт на бойлер Елдом
Ремонт на бойлер Елдом

 Бойлери от марката Елдом са широкоизвестни на българският потребител. В близкото минало бойлерите Елдом бяха известни като „варненските бойлери“. Бойлер Eldom е бойлер с добро качество и разнообразие от модели и модификации. Ние сме Специализиран сервизен извънгаранционен ремонт на бойлери Елдом за София. При повреден бойлер Елдом или Елдом Инвест извън гаранция или при загубена гаранция на бойлера може да се обърнете към нас за ремонт на бойлер Елдом.

Ремонт на бойлер Елдом. Смяна на части

 Извършваме подмяна, смяна и ремонт на следните елементи на бойлери от марката Елдом:

-диагностика на проблем на бойлер Елдом

-смяна на електрически кабели и обувки

-смяна на електрическо копче на бойлер

-смяна на терморегулатор на бойлер Елдом

-смяна на термозащита на бойлер Елдом

-смяна на гарнитура на бойлер Елдом

-смяна на фланец на бойлер Елдом

-смяна на нагревател на бойлер Елдом

-смяна на анодна защита на бойлер Елдом

-смяна на термометър за бойлер Елдом

-демонтаж и монтаж на бойлер Елдом

-доставка и смяна на бойлер Елдом

 Поддържаме цялата гама обемни и проточни електрически бойлери на Елдом с различен обем, диаметър и начин на монтаж. Ремонтираме, доставяме и монтираме емайлирани бойлери Дипломат, неръждаеми бойлери Дипломат, бойлери за баня Дипломат, бойлери със серпентина на Дипломат, проточни бойлери за баня и бойлери за кухня за монтаж под мивка и над мивка.

 Разполагаме със всички модели хоризонтални и вертикални бойлери Елдом от различни литри и мощности на нагревателя на бойлера, бойлери със серпентина и без серпентина, с една и две серпентини и други видове бойлери Елдом. Налични са и всички резервни оригинални части за марката Елдом: нагреватели, фланци, терморегулатори и всички останали резервни части. Бойлерите Елдом са известни също и като Елдом инвест или българските бойлери. Някъде може да ги срещнете и като варненските бойлери.

 Сервиз за ремонт на бойлери Елдом предлага извънгаранционен сервиз на бойлери по домовете на бойлери от марката Елдом. Ремонт на бойлер Елдом е с гаранция и оригинални резервни части от сервиз за бойлери Гамабойлери.