ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Смяна на нагревател на бойлер Елдом

Ремонт на бойлер-смяна на термостат

Смяна на нагревател на бойлер Елдом, цена от 38,00 лв с ДДС. Бойлери Елдом са добре познати на българският потребител. Стара и известна марка бойлери.
Почти всички модели вертикални и хоризонтални бойлери на марката Елдом са с фланец и потопяем или още мокър нагревател. Нагревателя е с две крачета и е захванат към фланеца. Фланеца на Елдом е елипсовиден и е монтиран със обратна скоба към водосъдържателя. Нагревателите са с мощност от 1,2 до 3 kW, като биват медни или емайлирани. При смяната на нагревател на бойлер Елдом трябва да се внимава при затваряне на фланеца. Задължително е почистването на отвора във водосъдържателя, където ляга фланеца и гарнитурата. При неправилен монтаж или непочистено легло на фланеца се получават течове.

Смяна на нагревател на бойлер Елдом

Сервиза за ремонт на бойлери по домовете предлага смяна на нагреватели на бойлер Елдом на място с гаранция. Разполагаме с огромно разнообразие на нагреватели от 1,2 , 1,5 , 2 , 3 и 4 kW с различна форма и големина. Нагревателите са медни или хромирани. При нужда изработваме нагреватели по поръчка. Изработка на нагревател се налага при преработени бойлери или бойлери сс серпентини. Извършваме смяната на нагревател на Елдом за 1 час и издаваме гаранция. При смяната на нагревателя трябва да се внимава за неговата посока (разположението му спрямо сондата на фланеца). Не е редно нагревателя да е близко до тръбата на топлата вода. Продължителното греене на нагревателя води до спукване на тръбата за топлата вода. Освен увреждане на тръбата при хоризонталните бойлери е важна посоката на нагревателя и заради нивото на загряване. Ако нагревателя е обърнат нагоре водата няма да може да циркулира добре и ще остава много студена вода в дъното на хоризонталният бойлер. Затова смяната на нагревател трябва да се извършва от професионални техници и оторизирани сервизи за ремонт на бойлери. Цена за смяна на нагревател на бойлер Елдом може да видите Тук!