ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Смяна на нагревател на бойлер Фламина

Смяна на нагревател на бойлер Фламина
Сервиз за бойлери Фламина предлага доставка и смяна на нагревател на бойлер Фламина. Смяна на  фланец за вертикални и хоризонтални бойлери Фламина от всякакъв тип и обем.

Смяна на нагревател на бойлер Фламина цена от 90,00 лв с ДДС

Смяната на нагревател при бойлер фламина се налага поради износване на гарнитурата на фланеца на бойлера или пробиване на самият нагревател. Нагревателя на Фламина е меден и натрупването на котлен камък го задушава, което води до прегряване и прекъсване или пробиване.
Всички бойлери от марката Фламина са с потопяеми нагреватели. За смяната на такъв тип нагревател е необходимо предварително източване на водата от бойлера. След източване на водата следва демонтаж на фланеца на бойлера, където е закрепен и нагревателя. Нагревателя е характерен с обратният си болт и с плиткият отвор за болта. Когато се наложи смяна на болта е желателно да се премери дълбочината на отвора и по тази дълбочина да се търси болт. При монтажа на новият нагревател сменяйте задължително О-пръстена между нагревателя и фланеца и гарнитурата на фланеца.
Извършваме подмяната на нагревателя на място в дома на клиента. Бойлери Фламина имат характерно присъединяване на фланеца и нагревателя към водосъдържателя на бойлера. Фланеца на Фламина е елипсовиден, но по-малък от фланеца на Елдом, гарнитурата има специфична форма и черти. Нагревателя се закрепя към фланеца на водосъдържателя посредством болт, чиято глава притяга от външната страна на фланеца.

Ремонт на бойлери Фламина. Резервни части за бойлер Фламина

Оригинални резервни части и нагреватели за Фламина. Сервиза издава гаранция за смяна на нагревателя.
Извършваме доставка и смяна на нагреватели на всички вертикални и хоризонтални бойлери от марката Фламина. Сменяме също нагреватели на проточни бойлери Фламина с различна мощност и захранване. При ремонт и смяна на нагреватели за Фламина използваме материали на производителя на Фламина.