ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Смяна на термозащита на бойлер Елдом

Термозащита за бойлер Елдом
смяна на термозащита за бойлер Елдом

Смяна на термозащита на бойлер Елдом
Извършваме професионален ремонт на бойлери по домовете.
Предлагаме и ремонт на бойлер Елдом – смяна на термозащита на бойлер Елдом, смяна на нагревател и терморегулатор на бойлери Елдом. Бойлерите Елдом използват електрически компоненти на италиански фирми с доказано качество и здравина. Термозащитата изключва при токов удар, при повреден терморегулатор, при прегряване на бойлера. Повечето сервизи за ремонт на бойлери се опитват да включват лостчето на термозащитата и така спестяват пари на клиента, като бойлера пак грее. При принудително включена термозащита работата на бойлера продължава, но какво е накарала защитата да изключи? Отстранен ли е проблема и безопасен ли е бойлера след този „ремонт“?

Смяна на термозащита на бойлер Елдом

Включването на термозащитата на бойлера не отстранява самата повреда причинила изключването на защитата! Причината остава, реално ремонт не е извършен и бойлера е опасен за експлоатация при тези обстоятелства.
При ремонт на изключила термозащита е редно да се открие проблема, които може да се крие в повреден терморегулатор или пробит нагревател. След откриване и отстраняване на проблема е желателно да се смени и термозащитата на бойлера, ако показателите на защитата са променени, след замерване на защитата.
Важно: Термозащитата е важен и отговорен елемент за безопасността на вашият бойлер. Повечето експлозий на бойлери са причинени от нейзправна термозащита, стара и нагоряла термозащита или елеминирана термозащита. При повредена термозащита, липса на възвратен клапан или неработещ такъв експлоатацията на бойлера е опасна. Друго важно за термозащитите е тяхното качество. На пазара се продават защити и апаратура за бойлери, без декларация за съответствие.
Ремонт на бойлери по домовете. Смяна на термозащита на бойлер Елдом на място.