ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Смяна на термостат на бойлер Дипломат

Смяна на термостат на бойлер Дипломат

Разполагаме със всички резервни части за бойлер Дипломат: нагреватели, термозащита, терморегулатор, фланци на бойлери, гарнитури, електрически копчета, бутони, врътки, капаци, термометри и дори светодиоди.

Извършваме следните ремонтни дейности по бойлери Дипломат на място :

-монтаж на бойлер

-демонтаж на бойлер

-доставка на бойлер

-извозване на стар бойлер

-смяна на нагревател

-профилактика на бойлер

-смяна на гарнитура

-почистване на водосъдържател

-смяна на терморегулатор

-смяна на термозащита

-смяна на електрически ключ на бойлер

-смяна на електрически кабели по бойлера

-смяна на водосъдържател

-смяна на възвратен вентил

-монтаж на редуцир вентил

-смяна на капака на електрическата част

бойлер Дипломат
Бойлер Дипломат, смяна на термостат
Ремонт на бойлер Дипломат

Смяна на терморегулатор, термостат на бойлер Дипломат с Гаранция.
За да извършите смяна на дадена част на бойлер, първо трябва да се диагностицира. Отваря се капака на бойлера, замелва се цялата електрическа верига и се проверява елемент по елемент. Замерват се съпротивление, напрежение, ампера и се проверяват стойностите. Всяко отклонение говори за наличен проблем. Терморегулатора на бойлер Дипломат е монтиран на капака на бойлера и е с изнесена врътка (ръкохватка) на самият капак. Смяната му е свързана с демонтаж и монтаж на целият терморегулатор, като закрепването е на две винтчета към калпака. През терморегулатора преминава електрическата схема. Електрически смяната на терморегулатора е свързана с демонтаж и монтаж на две кабелни обувки. При демонтаж и монтаж на електрическите крачета е важно да не се объркат и разменят местата им, а от там и посоката на тока. Обозначения на самият терморегулатор има, като те са различни от различните производители, а кабелните обувки се проследяват по посока, нещо което всеки техник трябва да може. На оригиналните терморегулаатори за Дипломат крачетата се означават с 1-вход и 2-изход.
Терморегулатора е важен елемент в работата на бойлера и при съмнения за правилното му свързване изисква намесата на правоспособен техник за бойлери.