ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Смяна на фланец на бойлер Фламина

Ремонт на бойлер Фламина
Смяна на фланец на бойлер Фламина, неръждаем фланец

Смяна на фланец на бойлер Фламина с гаранция. Сервиз за ремонт на бойлери в София предлага смяна на фланец на бойлер Фламина на място. Посещение до дома и ремонт на бойлер в удобно за вас време с оригинални резервни части и материали за бойлери Фламина. Фланеца на бойлер Фламина е елипсовиден с уплътнение между фланеца и водосъдържателя на бойлера. Фланеца е емайлиран или неръждавейка, като емайлираните оригинални фланци са жълти или бели на цвят. Смяната на фланец на бойлер Фламина е по-трудна от стандартна смяна на фланец. Когато извадите старият фланец на бойлера започва сглобяването на новият фланец в комплект с нагревател и гарнитура. Окомплектованият нов фланец с нагревател се вкарва вътре във водосъдържателя на бойлера където се поставя уплътнението на фланеца и тогава се монтира към водосъдържателя.

Смяна на фланец на бойлер Фламина

При опит да се монтира уплътнението навън, с цел по-лесно и бързо сглобяване на бойлера нещата не се получават. Сглобеният фланец с гарнитурата и нагревателя са твърди големи и не преминават през отвора на бойлера. Трябва да вкарате вътре сглобеният фланец с нагревателя и вътре с една ръка да сглобите и гарнитурата. Описаната процедура е трудна и изнервяща. Смяната на гарнитура или фланец на бойлер Фламина изисква доста опит и умения за ремонт на бойлери. Бойлер Фламина е най-трудният бойлер за обслужване и ремонт.
Сервиз за ремонт на бойлери на място предлага ремонт на бойлер Фламина и професионална смяна на фланец на Фламина с гаранция и оригинални резервни части директно от производителя. Бойлери Фламина са много компактни по размери и са с доста високо ефективна външна термоизолация.