ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Гаранция за ремонт на бойлер

При заявка за посещение на адрес, от страна на клиента, ние изпращаме техник, който извършва диагностика на вашият бойлер, като ви информира за повредата и ви оферира с цена за необходимият ремонт на бойлера. Разяснява се на клиента каква е повредата на бойлера, защо е настъпила, какво ще се направи, за да се от ремонтира бойлера, какви резервни части ще трябват и цената за ремонт на бойлера и необходимите части. Понякога клиенти си поставят сами диагностиката на бойлера и искат от нас смяна на съответната част, като настояват за предварителна цена по телефона. Цената дадена по телефона се касае за ремонта, които иска клиента. Тази диагностика и този ремонт се изисква по желание на клиента и той разписва декларация с която ние му даваме гаранция на резервните части, но не поемаме гаранция за ремонта и диагностиката, която сам си е направил!
След направена диагностика от нашо техническо лице и цената за ремонта на бойлера или евентуално цената за доставка и монтаж на нов бойлер ви устройва, се пристъпва към подписване на договор за извършване на ремонта или смяната на бойлера, където се посочват необходимите материали и ремонтни дейности, както и цената. Едва след подписване на договора се извършва ремонт на вашият бойлер или смяната му с нов бойлер, в зависимост от вашето решение.
Договора за ремонт на бойлер ви е всъщност и гаранцията за ремонта на вашият бойлер.
Без значение от повредата на бойлера, неговата марка и вида му ние ще отстраним проблема и няма да останете без топла вода. Ако се окаже, че бойлера е достатъчно уморен и амортизиран или ремонта му е доста скъп за вас, то може да се възползвате от услуга за доставка на нов бойлер, демонтаж на стар бойлер и монтаж на нов бойлер и дори извозване на старият бойлер по желание на клиента. Всички услуги за бойлери са с гаранция от Гаматерм ООД. Разполагаме с бойлери Атлантик, бойлери Теси и бойлери Дипломат на склад, както и рециклирани бойлери от неръждаема стомана на Елдом инвест. Можем да сменим и ремонтираме бойлера ви с гаранция по всяко време – 24/7.