ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Ремонт на бойлер с гаранция

Без значение от повредата на бойлера, неговата марка и вида му, ние ще отстраним проблема и няма да останете без топла вода. Извършваме ремонт на бойлер денонощно. Ако се окаже, че бойлера е достатъчно уморен и амортизиран или ремонта му е доста скъп за вас, то може да се възползвате от услуга за доставка на нов бойлер, демонтаж на стар бойлер и монтаж на нов бойлер и дори извозване на старият бойлер по желание на клиента. Всички услуги за бойлери са с гаранция от Гаматерм ООД. Разполагаме с бойлери Атлантик, бойлери Теси и бойлери Дипломат на склад, както и рециклирани бойлери от неръждаема стомана на Елдом инвест. Можем да сменим и ремонтираме бойлера ви с гаранция по всяко време – 24/7.

При заявка за посещение на адрес, от страна на клиента, ние изпращаме техник. Техникът извършва диагностика на вашият бойлер, като ви информира за повредата. Следва оферта с цена за необходимият ремонт на бойлер. Разяснява се на клиента каква е повредата на бойлера. Обяснява се защо е настъпила, какво ще се направи. Нужни материали за да се от ремонтира бойлера. Цената за резервни части и цената за ремонт на бойлера. Понякога клиенти си поставят сами диагностиката на бойлера и искат от нас смяна на съответната част. В такъв случай, ние не поемаме отговорност за точната диагностика. Даване на предварителна цена по телефона не е уместна.

Ремонт на бойлер по домовете

Цената дадена по телефона се касае за ремонта, които иска клиента. Тази диагностика и този ремонт се изисква по желание на клиента и той разписва декларация.  Декларацията дава гаранция на резервните части, но не поемаме гаранция за диагностиката, която сам си е направил!
След направена диагностика от наш техник и цената за ремонта на бойлера, или евентуално цената за доставка и монтаж на нов бойлер ви устройва, се пристъпва към подписване на договор за извършване на ремонта или смяната на бойлера.  В договора се посочват необходимите материали и ремонтни дейности, както и цената. Едва след подписване на договора се извършва ремонт на вашият бойлер или смяната му с нов бойлер, в зависимост от вашето решение.
Договора за ремонт на бойлер ви е всъщност и гаранцията за ремонта на вашият бойлер. Към договора си прикрепяте касов бон или фактура.

ремонт на бойлер