ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Монтаж на бойлер Елдом

Монтаж на бойлери Елдом за София

 Бойлери Елдом разполагат с модели вертикални бойлери, хоризонтални бойлери, проточни бойлери, бойлери за под мивка и бойлери над мивка. бойлери тип Юнга и комбинирани бойлери със серпентина, както и бойлери с две серпентини от най различни модели. Клиентите поръчали монтаж на бойлер Елдом от сервиз Гаматерм София получават безплатна доставка. В цената е включено монтаж на бойлер с отстъпка и безплатно извозване на старият, демонтиран от нас бойлер. Бойлери Елдом предлагат бойлери с емайлиран водосъдържател и бойлери с водосъдържател от неръждаема стомана. За тях гаранция на водосъдържателя е от 6 до 10 години и различна гаранция на електрическата част. Максималната гаранция на електрическата част на бойлерите от неръждаема стомана е 6 години или 72 месеца.

Монтаж на бойлер Елдом. Сервиз на бойлери Елдом инвест

 Сервиз за монтаж на бойлери Гаматерм ООД извършва професионален и качествен монтаж на всички видове хоризонтални и вертикални бойлери на марката Елдом и Елдом инвест. Доставяме и монтираме също проточни бойлери Елдом и бойлери за монтаж на под (подовостоящи бойлери). Обикновено за монтаж и свързване към парно с една или две серпентини.

 Монтираме, ремонтираме бойлери Елдом и Елдом инвест от 5 литра до 300 литра, проточни бойлери Елдом и бойлери със серпентина.
Разполагаме с бойлери Елдом на склад. Закупилите от нас бойлер получават безплатна доставка на бойлер Елдом в рамките на град София, както и монтаж на новия бойлер на изгодна цена и с гаранция за монтажа. При инсталиране на бойлер Елдом е задължително спазване на всички препоръки на производителя относно монтажа, както и общите правила за безопасност при свързване на бойлера към електрическото захранване, водопровода или към парната инсталация за бойлери със серпентина.

 Загубилите гаранционната карта на бойлера може да ремонтираме бойлера им извън гаранционно с оригинални резервни части и с гаранция за труда и материалите.

Обслужване на бойлер Елдом

 Характерно за Елдом е лесното обслужване на бойлерите, както от сервизните работници и техническите лица, така и от собствениците им. Всички бойлери на Eлдом и Елдом инвест са с изнесен терморегулатор на предният панел на капака на бойлера. С този терморегулатор може сами да си настройвате работната температура и температурният режим на бойлера, без необходимост от техник и отваряне на бойлера. Терморегулатора е със скала и лесно се ориентирате.

 За по-лесна настройка е монтиран и термометър в горната част на бойлера разграфен със скала, като тази на терморегулатора. Монтаж на бойлер Елдом с 5 години гаранция. Ремонт на бойлер Елдом. Сервиз за ремонт и монтаж на бойлери Елдом за София.

Монтаж на бойлер Елдом
Монтаж на бойлер Елдом