ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Монтаж на бойлер под мивка

 Често кухнята е далеч от източника на топлата вода (или не може да се захрани банята и кухнята с един бойлер). Тогава е необходимо да изтече голямо количество вода, през смесителя, докато потече топла вода. Изтеклата вода обаче се води топла и изтича от бойлера и така домакинството е в преразход. Загрялата топла вода остава в дългият тръбен път. Само след броени минути отново е студена, дори ако има изолация на тръбите. Това е така, поради факта, че топла вода не тече постоянно, а периодично и няма циркулация.

Монтаж на бойлер под мивка. Сервиз за ремонт на бойлери

 За целта ние от сервиза за ремонт на бойлери Гаматерм препоръчваме монтаж на малък обемен или проточен бойлер близо до кухненската мивка.

 Малките бойлери за монтаж под мивка са с обем от 5 литра, 10 литра или 15 литра, като в редки случай има бойлери за под мивка с 20 литров водосъдържател и дори 30 литрови бойлери за под мивка. Бойлера под мивката е с тръби и електрическа част насочени нагоре, към мивката. Монтажа на бойлер под мивка се извършва в кухненският шкаф и така бойлера не се вижда. Електрическото захранване се взема от наблизо стоящ контакт за пералня или съдомиялна. Ако контакта е с едно гнездо, то може да бъде монтиран контакт с две или три гнезда без да се кърти и разбива. Не е желателно да се използват удължители.
Бойлер за монтаж под мивка с нагревател от 1,5 или 2 kW загрява бързо водата и домакинството не остава без топла вода в кухнята. Вече се предлагат и доста по-мощни бойлери, но естествено не винаги е предимство при липса на необходимо захранване.

Как се свързва бойлер под мивка

 Монтаж на бойлер под мивка не е най-приятният и желан монтаж на бойлер, поради тясното пространство и ниското положение. Бойлера под мивката виси на специална планка за монтаж на бойлер под мивка. Както останалите бойлери, така и бойлера под мивка трябва да има монтиран възвратен клапан и да е заземен или занулен. Изискванията за безопасност не отпадат поради малкият обем на бойлера!

Сервиз за Монтаж на бойлери

Ние издаваме гаранция за монтаж на бойлер под мивка от 84 месеца.

монтаж на бойлер под мивка
монтаж на бойлер под мивка