ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Монтаж на бойлер Tesy

 Монтаж на бойлер Tesy от професионален сервиз за монтаж и ремонт на бойлери с безплатна доставка на бойлера за град София.

Монтаж на бойлер Tesy

 Бойлери Tesy са българска марка бойлери и разполагат с богата гама от вертикални бойлери, хоризонтални бойлери, проточни бойлери. Също бойлери за под мивка и над мивка, бойлери Юнга (бойлери с моментно действие). Комбинирани бойлери със серпентина, бойлери с две серпентини. Тяхното предназначение е за затопляне на водата в бойлера от три независими източника.

 Tesy бяха първите производители на проточни бойлери със слушалка за баня с мощност от 7 kW. Това е Geyser Inline (Теси Гейзер). Този проточен бойлер се произвежда в чужбина, като за цената си предлага отлично качество!

Сервиз за монтаж на бойлер Tesy

 Сервиз за монтаж на бойлери Гаматерм София извършва монтаж на бойлер Tesy. Монтираме всички видове хоризонтални бойлери (с тръби от ляво, от дясно и от долу) и вертикални бойлери Теси. Както и проточни бойлери и бойлери за свързване към парно. Монтажа се извършва с гаранция от 8 месеца и включва услугата за монтаж на бойлера и използваните материали по монтажа. Това не касае гаранцията на бойлера, която е определена от производителя.

 Предлагаме на нашите клиенти доставка на бойлер Tesy, демонтаж на бойлер Tesy и монтаж на нов бойлер Теси. При необходимост извозване или рециклирани на старият бойлер.

Доставка и монтаж на бойлери

 Монтираме бойлери със обем от 5 литра, бойлери от 50 литра 80 литров бойлер Tesy, 100 литров бойлер Теси. 120 литров бойлер. 150 литров хоризонтален и вертикален бойлер Теси. Бойлер Теси за монтаж на таван и стени от гипскартон. Бойлер Теси за монтаж под мивка и над мивка в кухни, тоалетни и мокри помещения.

 Монтаж на вертикални бойлери Теси на стена и таван с професионални планки и стойки за закрепване.

 Предлагаме извънгаранционен ремонт и поддръжка на бойлери Теси за София и околните райони. Извършваме смяна на нагревател на бойлер Теси, смяна на терморегулатор, на бойлерен електрически ключ, на възвратен клапан, гарнитура, фланец.

 Разполагаме с бойлери Теси на склад. Закупилите от нас бойлер получават безплатна доставка на бойлер Теси в рамките на град София. Също така и монтаж на новият бойлер на изгодна цена.

 Цени за монтаж на бойлери може да видите в сайта на поле цени. Доставка и монтаж на бойлер Теси с гаранция за монтажа.

Монтаж на бойлер Tesy