ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Ремонт на бойлер Атлантик

Ремонт на бойлер Атлантик
Бойлери Атлантик

 Сервиз за ремонт на бойлери на място Гамабойлери София предлага услуги за ремонт на бойлер Атлантик, доставка и продажба на бойлери Атлантик, както демонтаж и монтаж на бойлер Atlantic.

Бойлери Атлантик

 Бойлери Атлантик са френска марка бойлери наложили се на нашият пазар от около 10 години. Доказали са се като сравнително достъпни бойлери, като цена и с доста високо качество. При Атлантик гаранцията на бойлера е пълна. Т.е. имате гаранция на водосъдържателя и електрическата част на бойлера за един и същ период. Срока на гаранцията за бойлера е от 5 години до 8 години, като зависи от модела, типа нагревател и защитното покритие.

 Марката разполага със голямо разнообразие от модели с потопяем нагревател с различни мощности. Можете да избирате между водосъдържатели с голяма разнообразие от обеми и форми.

Ремонт на бойлер Атлантик по домовете

 Сервиз за ремонт на бойлери по домовете предлага ремонт на всички модели на бойлери Атлантик за хоризонтален монтаж, Атлантик за вертикален монтаж, Атлантик за монтаж на стена, бойлери Атлантик за монтаж под мивка, бойлери Атлантик за монтаж над мивка и подово стоящи бойлери Атлантик със сух керамичен нагревател и серпентина или две серпентини.

 Ремонтираме бойлери Атлантик, продаваме и доставяме нови бойлери Атлантик. А също така монтираме бойлери Atlantic от сериите: Опро, Opro +, Ingenio, Stestite, MG Ceramic, Zeneo, combi, Solar и други серии със серпентини и без серпентина от бойлери Атлантик. Ремонта на бойлери Атлантик се извършва с оригинални резервни части и с гаранция. Монтажа на бойлери Атлантик при закупен от нас бойлер е с отстъпка, а доставката за София е напълно безплатна. Монтажа или ремонта се извърша в определен ден и час, след предварителна уговорка в удобно за вас време.

 Като лидер на пазара с дългогодишни традиции предлагаме за нашите клиенти голямо разнообразие от качествени бойлери. Можете да избирате от среден и висок клас бойлери  на разумни цени, гарантирайки си сигурност, уют и надеждност.