ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Ремонт на бойлер Stiebel Eltron

Ремонт на бойлер Stiebel Eltron
Бойлер Stiebel Eltron

 Сервиза предлага ремонт на място по домовете на всички модели бойлери с марката и ремонт на бойлер Stiebel Eltron. Отремонтираме на място всички обемни хоризонтални, обемни вертикални, проточни и комбинирани бойлери от марката Стибел Елтрон.

Сервиз за бойлери. Ремонт на бойлер Stiebel Eltron

 Извършваме диагностика и ремонт на бойлери Stiebel Eltron от следните модели: Ремонтираме проточни монофазни и трифазни бойлери Стийбел Елтрон от модела DHB/ST/STI, проточен бойлер модел DHB-E, проточен бойлер с електронно управление от модела Стийбел Елтрон DEL electronic LCD.

 Проточните бойлери (трифазните) са с мощност от 18 kW, 21kW, 24kW и съответно 27 kW. Извършваме и ремонт на бойлер Stiebel Eltron на обемни бойлери (малки обемнибойлери от типа SH и SL предназначени за тоалетни и кухни с монтаж над мивка и под мивка, обемни бойлери от модела SHD с обем от 30 до 100 литра, Ремонтираме обемни бойлери Стийбел Елтрон за монтаж на стена и таван от следните серии: SHD, PSH, SHZ SHZ-LCD, KB и KBA.

 Stiebel Eltron е немска марка бойлери, като моделите се отличават с висока ефективност, нисък разход на енергия, богати възможности за настройка на температурните режими, лесно обслужване и дълъг живот. Някои от по-модерните модели бойлери разполагат със специални LCD дисплей и икономични режими на подгряване на водата. Бойлерите са известни в цял свят.

 Освен с електронно регулиране на температурата на загряване на водата в бойлера се предлагат бойлери и с механичен терморегулатор. Повече от моделите на Стийбел Елтрон са с потопяеми или мокри нагреватели, като има модели и със сухи керамични нагреватели и графитни нагреватели. Марката предлага различни ценови клас при хоризонталните и вертикални бойлери.

 При покупка на бойлер Стибел Елтрон от нас получавате безплатна доставка на новият бойлер в рамките на град София и отстъпка от цената на монтажа. Предлагаме също и извозване на старият ви бойлер.

 За повече информация относно цени на бойлери, срокове на доставка, цена за монтаж на бойлер, цена за демонтаж на бойлера, както цени за ремонт на бойлер се свържете с нас на посочените телефони в сайта на сервиза.

Видове ремонти и смяна на части

 Предлагаме следните ремонти на Стийбел Елтрон с оригинални резервни части:

-смяна на терморегулатор

-смяна на термозащита на Стийбел Елтрон

-смяна на нагревател

-смяна на уплътнение и гарнитура

-смяна на фланец

-смяна на електричеески кабели

-смяна на бутон за включване

-смяна на водосъдържател

-смяна на възвратен клапан

-смяна на анодна защита

-смяна на светлинна индикация за включен бойлер

 При нужда от ремонт на вашият Stiebel Eltron се обадете и запазете час. Останалото е работа на сервиза за ремонт на Стийбел Елтрон в София и професионализма на техниците за ремонт на бойлери. Ремонта на бойлерите е с гаранция.