ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Смяна на нагревател на бойлер Дипломат

смяна на нагревател на бойлер Дипломат
Смяна нагревател на бойлер Дипломат
Смяна на нагревател на бойлер Дипломат с гаранция

Сервиз за ремонт на бойлер Дипломат предлага бърза реакция за смяна на нагреватели на бойлери Дипломат в рамките на град София и околните райони около столицата.
Извършваме доставка на нагреватели, демонтаж на нагревател на бойлер Дипломат и монтаж на нагревател на Дипломат, както и диагностика на изгорял нагревател.
Смяна на нагревател с оригинални части на Дипломат с гаранция.
Сервиза извършва смяна на нагревател на достъпна цена от 32,00 лв.
Извършваме смяна на нагреватели на вертикални и хоризонтални бойлери Дипломат с литраж от 50 литра, 80 литра, 100 литра и 150 литрови бойлери.

Сервиз за ремонт на бойлери Дипломат

Бойлери Дипломат използват качествени италиански нагреватели. Най-често нагревателите са медни, но има и никилирани. Мощността на нагревателите варира от 2,00 до 3,00 kW. Нагревателите имат различна форма при вертикални и хоризонтални бойлери, както и при бойлери с различен обем. Най-често при Дипломат нагревателя е с две крачета на които има резба и две прави клеми. Нагревателите с крачета са по-слаби и трудни за затягане. Трябва да се затягат леко и плавно и да се придържат докато се стягат, за да останат прави и не се посучат. При посукване на нагревателя има опасност от късо съединение или по-бързо износване и пропукване в областта на усукването, поради нараняване на повърхността на материала.
Понякога смяната на нагревател е досадна поради голямото количество на котлен камък утаен на дъното на бойлера. Върху фланеца и нагревателя е най-много, но не го подценявайте. Старателно и бавно почистете и отмийте наслагванията от варовик и тиня, за да прилепне добре гарнитурата на фланеца. След всяка смяна на нагревател замервайте съпротивлението. При пускане на електрическото напрежение проверявайте за токова утечка по корпус и тръби на бойлера.

Доставка и монтаж на бойлер Дипломат 80,00 лв с ДДС