ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Смяна на нагревател на бойлер Теси

Бойлер Теси
Бойлер Теси

Сервиза за ремонт на бойлери извършва смяна на нагревател на бойлер Теси на място по домовете. Сервиза извършва подмяна на всиички видове нагреватели на марката Теси. Подменяме нагреватели с фланец, нагреватели с резба, сухи нагреватели и анодни защити за бойлер Теси с различна форма и мощност. Ремонтираме вертикални бойлери Теси, хоризонтални бойлери Теси, проточни бойлери и комбинирани бойлери Теси със серпентина. Извършваме подмяна на изгорели нагреватели и на зъмръзнали водосъдържатели и нагреватели на проточни бойлери.

Смяна на нагревател на бойлер Теси

При смяната на нагревателите от мокър тип е задължителна смяната на О-пръстените и гарнитурата на фланеца, както и почистването на бойлера от събралият се котлен камък и ръжда. Най-лесно се сменят сухите графитени наагревтели и мокрите нагреватели с резба. Нагревателите за Теси с резба всъщност са нагревател-фланец на които има място за сондата на терморегулатора и на термозащитата ила за комбиниран RTS терморегулатор със защита. При мокрите нагреватели на Теси водата се източва и тогава се демонтира нагревателя, без значение дали е с резба или с фланец. Не се опитвайте да развивате и сменяте нагревателя при пълен водосъдържател на бойлера. Нагревател при пълен бойлер се сменя само при сух нагревател.

Доставка и монтаж на бойлери. Ремонт на бойлер Теси

Бойлери Теси се отличават с използването на RTS регулатор-защита и с издържливи нагреватели на италианската фирма Термоват Италия. Нагревателите са с различна форма, дължина и брой на намотките в зависимост от модела на бойлера и мощността на нагревателя. Използват се предимно медни нагреватели с две крачета или медни нагреватели с резба, като в редки случай има и никелирани нагреватели. Друг разпространен нагревател при Теси е нагревател със сонда и основа с две крачета.
Сервиза за ремонт на бойлери работи с части на марката Теси с гаранция.