ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Смяна на фланец на бойлер Теси

Смяна на фланец на бойлер Теси

Смяна на фланец на бойлер Теси е доста трудоемка и неприятна. Фланеца е с няколко болта и е широк. За да се демонтира фланеца трябва да разкачите и демонтирате цялата електрическа част на бойлера, а самият фланец остава по-ниско то тръбите и след източване винаги остава малко количество вода. Водата се стича при развиване на болтовете и е ръждива, но професионалният сервиз и опитните техниици имат начини за по-чисто отваряне на фланеца.
Сервиз Гамабойлери предлага сервизна поддръжка и ремонт на бойлер Теси на място по домовете за клиенти. Сервиза за бойлери работи в рамките на град София и околните райони.

Смяна на фланец на бойлер Теси

 Бойлери Теси имат разнообразие от фланци, гарнитури и уплътнения за фланците и нагревателите. Най-разпространени са кръглите фланци с 5 или 7 отвора, но се срещат доста често и елепсовидни фланци съ елепсовидно уплътнение за фланеца. При смяна на фланеца се източва бойлера. Източването на бойлбера е при всички фланци, без значение от вида им. Фланец на бойлер се сменя поради две причини. Първо е теч от фланеца и второ при смяна на нагревателя. Теч от фланец се явява поради корозия на самият фланец. Процеса на корозията прониква между фланеца и гарнитурата и така създава шупли. Водата се просмуква през шуплите и протича при електрическата част на бойлера. При отваряне на бойлер Теси, без значение причината е желателна и препоръчителна смяната на гарнитурата на фланеца и самият фланец.
Сервиза извършва бърза смяна на фланец и уплътнение на бойлер Теси с оригинални материали директно в дома на клиента. Смяна на фланец на на бойлер Теси с гаранция на място.

Сервиз за ремонт на бойлери Теси

 Сервиз за ремонт на бойлери Гамабойлери предлага ремонт на бойлери Теси за София и съседните райони. Извършваме също доставка и монтаж на бойлери Теси. Доставката на бойлера е напълно безплатна до дома на клиента в рамките на град София.  Цените на бойлери Теси не търпят завишение спрямо цената им при самият производител. Цените за монтаж и демонтаж на бойлери може да ги разгледате в ценовата листа на сайта. Монтаж на бойлер Теси с гаранция.