ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Смяна на фланец на бойлер цена

смяна на фланец на бойлер

Смяна на фланец на бойлер цена за София. Това зависи изключително от времето необходимо за смяната. Типа на фланеца на бойлера, начина на монтаж на бойлера и не на последно място цената на материалите.
При смяна на фланец на бойлер се налага източване на бойлера. Демонтаж на възвратният клапан, демонтаж на входящата и изходящата тръба на водата. Следва демонтаж на фланеца с гарнитурата. Извършва се демонтаж и монтаж на нагревателя прикрепен към фланеца и монтаж на всичко в обратен ред. При хоризонтални бойлери монтирани с електрическата си част близо до стена, капака на бойлера не може да се отвори. Налага се демонтаж на  бойлера за изваждане на нагревателя от водосъдържателя. В такива случай за смяна на нагревателя на даденият бойлер се налага демонтаж на целият бойлер. Всичко това се таксува като работни процеси по ценоразписа за ремонт на бойлери.

Смяна на фланец на бойлер

Друго което забелязваме при смяна при посещения по адреси е, че колеги от други фирми монтират по-мощни или по-слаби нагреватели на мястото на вече изгорелият нагревател. Това не е редно. Добре е да се монтира точно такъв нагревател по мощност и по форма какъвто е демонтиран. Бойлера не е просто казан в които може да се монтира някакъв нагревател и да затопля водата. Бойлера е съд под налягане и то високо налягане, което го прави опасен. Отделно всички физични и електро механични закони и процеси са в пълна сила и при бойлера. Затова не правете експерименти и винаги сменяйте нагревателя с такъв какъвто е проектиран и сметнат даденият водосъдържател.

Ние от сервиза за ремонт на бойлери Гаматерм ООД препоръчваме при смяна на фланеца да се сменят гарнитурите и самият нагревател на бойлера.
Смяна на фланец на бойлер цена от … лева. Свържете се с нашият сервиз за ремонт на бойлери в София и си запазете час за посещение.

Смяна на фланец на бойлер Теси.