ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Цени за сервиз и ремонт на бойлери

 Цени за сервиз и ремонт на бойлери .Тук ще намерите цени на Сервиза за ремонт и монтаж на бойлери по домовете за: ремонт на бойлери в София, цени за монтаж на бойлери в София, цени за резервни части използвани от нас за ремонт на бойлери, цени за доставка на нов бойлер закупен от нас, цени за демонтаж на стар бойлер, цени за извозване на бойлер и цени за закупуване на резервни части от нас. При въпроси относно цените на услуги по ремонт и монтаж на бойлери и резервни части може да се обръщате към тел. 02 444 8778 или 0882 285 230

Цени за сервиз и ремонт на бойлери

 В нашият сайт сме публикували таблица с евентуални повреди на бойлери и съответно цена на даденият ремонт и резервни части. Таблицата е ориентировъчна, както и цените в нея. За точна цена на ремонт на бойлер е необходимо посещение и идагностика на място. Възможно е да ви помогнем с диагностиката и по телефона или по електронната поща, като изпращайте запитванията си със снимки и подробно обяснение. Всичко това се прави с цел офериране на цена за ремонта, без да се посещава дома на клиента, но крие определени допостими отклонения и разлики в цената за ремонт на бойлера.

Ремонт на бойлери по домовете

 При образуване на цена на даден ремонт на бойлер влияние оказват много фактори. Отстояние, възможен демонтаж и монтаж. Също мощност и ампераж на използваните резервни части, други дейности необходими за ремонта и т.н. Добър пример за това е следният: имате хоризонтален бойлер и предполагате, че нагревателя е изгорял. Предположенията са верни и найстина нагревателя на бойлера ви е дефектирал. Определя се цена и се прави заявка за ремонт. На място техника установява, че за смяната на нагревателя е необходим и демонтаж на бойлера, което естествено ускъпява услугата. При започване на демонтажа на бойлера меката връзка изпуска и се налага доставка и монтаж на нова мека връзка.

 Примера е реален и показва, че реална цена без посещение и диагностика на място е невъзможна.
Цени за ремонт на бойлери за София
цени за сервиз и ремонт на бойлери