ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Монтаж на бойлер в София

Монтаж на бойлер в СофияМонтаж на бойлер в София на цени от … лв

 Как се монтира бойлер? Какво включва монтажа на бойлер? Колко струва монтажа на бойлер? Фирма за монтаж на бойлер в София?

 На тези и други въпроси ще отговорим в статията, като за допълнителни въпроси от ваша страна, сме на разположение на обявените телефони или електронна поща.
Сервиз за ремонт и монтаж на бойлери София предлага безплатна доставка и професионален монтаж и демонтаж на бойлери на изгодни цени. При нужда от нов бойлер може да се свържете с нас. Предлагаме смяна на бойлер, доставка и монтаж на бойлери. Разполагаме с качествени вертикални и хоризонтални 80 литра и 100 литрови бойлери на ниски цени. Бойлери на известните производители Теси, Дипломат, Атлантик и Елдом, Тедан, Стийбел Елтрон, Горение, Аристон, Светлю Шишков с гаранция от 5, 6, 7 и съответно 10 години.  Както и обемни електрически бойлери  от 50 литра, включително бойлери със сухи керамични нагреватели.

 Сухите нагреватели се препоръчват при силно варовикова вода и имат пълна гаранция от 7 или 8 години. Можем да ви помогнем за избор на нов бойлер, доставка на нов бойлер, демонтаж на стар бойлер, монтаж на нов бойлер и извозване на стар бойлер. Предлагаме също ремонт на бойлери по домовете в София и съседните населени места.

Монтаж на бойлер в София от опитен специалист

 За клиентите поръчали и закупили нов бойлер от нас, извършваме безплатна доставка на бойлера до адрес. При нужда правим демонтаж на старият бойлер и монтаж на нов бойлер. Доставяме всички необходими материали за монтажа на бойлера (комплект куки и дюбели за закачане, меки връзки или тръби, кабели, бойлерни табла, планки за закрепяване, спирателни кранове и други необходими материали), като предлагаме и извозване на старият бойлер до депо за унищожаване и рециклиране на бойлери.
Монтираме вертикални бойлери, монтаж на хоризонтални бойлери, монтаж на бойлери под мивка, монтаж на бойлери над мивка, монтаж на проточни бойлери (монофазни и трифазни проточни и обемни бойлери), монтаж на бойлер на таван, монтаж на бойлер на гипскартон и монтаж на бойлер на стена от итонг (газобетон). Изработваме шини и стойки за монтаж на бойлери на таван и монтаж на стена от гипскартон.

Гаранция за монтаж на бойлер

 Информацията за начините на монтаж на бойлер, как се монтира бойлер и цените за монтаж на бойлер и друга полезна информация може да откриете на нашият сайт.
За повече информация относно монтаж на бойлери, доставка на бойлери, ремонт и демонтаж на бойлери моля обадете се на: 0882285230 и ли ни пишете на мейла от контактната форма office@gamaterm.com
Ще се опитаме да отговорим на всички въпроси!
Ето един видео урок за монтаж на бойлер. Показани са всички работи по монтажа на бойлера стъпка по стъпка.

Как се монтира бойлер

 При монтаж на бойлер трябва да се внимава най-вече за три основни неща. Здравина на окачване на бойлера, правилно свързване на бойлера към водопровода. И последното нещо е безопасното и правилно свързване на електрическата част на бойлера. Това трябва да се внимава, без значение къде е монтажа. Извършваме монтаж на бойлер върху гипсокартон, монтаж на проточен бойлер, монтаж на хоризонтален бойлер, монтаж на газов бойлер, монтаж на обемен бойлер, монтаж на бойлер на таван, монтаж бойлера Ariston или друга марка бойлери, бойлер Атлантик, бойлер Diplomat,  бойлер Елдом или монтаж на бойлер Теси. При всички изброени монтажи и марки бойлери правилата за безопасност и начин на монтаж на бойлера си остават и са задължителни.

Свързване на ел схема на бойлер

 Важно е да отбележим, че електрическите схеми на бойлери Теси, Дипломат, Атлантик, Елдом и други марки са еднакви. Т.е. електрическата схема на бойлера е една, но изпълнена по различен начин. За София предлагаме монтаж на бойлер  от 45 лв до 120 лв в зависимост от обема и сложността на работата. Монтаж на бойлер в София с гаранция. Следгаранционна поддръжка на бойлери.

 Тук ще изложим и стандартна електрическа схема за монтаж и подвързване на електрически бойлер. Надяваме се да е от полза на решилите да свързват и монтират бойлера си сами:

Схема за свързване на бойлер/ източник remonttermexov.ru
Схема за свързване на бойлер/ източник remonttermexov.ru

Какво предлагаме още:

монтаж на бойлер Теси, монтаж на бойлер Елдом, монтаж на бойлер на тухлена стена, монтаж на бойлер Дипломат, ремонт и монтаж на бойлери, монтаж на бойлер под мивка, монтаж на бойлер на таван и продажба и монтаж на бойлери.

Цени за монтаж и демонтаж на бойлер от … лв без ДДС за 80 литров бойлер. Монтаж и демонтаж на бойлери в рамките на работния ден. Извършваме още доставка и монтаж на бойлери в София и околните райони.

цени монтаж и демонтаж на бойлер

В нашите сервизи може да поръчате следните услуги:

  • монтаж на бойлер елдом
  • монтаж на бойлер теси
  • монтаж и демонтаж на бойлери
  • доставка и монтаж на бойлери в София
  • монтаж на бойлер на таван