ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Монтаж на бойлер Теси

Монтаж на бойлер Теси

 Монтаж на бойлер Теси по домовете е услуга, която предлагаме на нашите клиенти. Хората днес се стремят все повече към подобряване на своя живот и осигуряване на комфорт. В този стремеж, проблемът с горещата вода е особено актуален. Неговото решение (при липса на централен източник) е възможно с купуване на бойлер.

Монтаж на бойлер Теси

 След като сте отчели предварително характеристиките на необходимите за вас бойлери – комбинирани, косвени или електрически, вие ще направите правилния избор, спирайки се на най-подходящия вариант като модел и вместимост, например Теси от 150 литра.

 Моделът на бойлер Теси 150 литра има регулиращи крака за хоризонтално монтиране. За да удовлетвори потребностите на купувачите, бойлерът се предлага и във вертикално изпълнение. Изборът на бойлер Теси може да е основан и на това, че той се произвежда в България от 1990 година, съобразен с всички съвременни технологии и дизайн.

Монтаж на хоризонтален бойлер Теси

 За да работи вашият бойлер безпроблемно за монтажа му се доверете на квалифицираните специалисти на фирмата. Не бързайте да поставяте бойлера самостоятелно. За правилното му монтиране са необходими материали (меки връзки, дюбели, куки, клапани и др.), нужни са експертни решения и познания, натрупани с практиката на техническите лица.

 Сътрудниците на компанията по ремонтните дейности са специалисти, постоянно преминаващи обучения за поддържане на професионалното си ниво.

 При поръчка, доставка и монтаж на бойлер Теси от нашата фирма, ние Ви предлагаме качествено поставяне и включване на бойлера на изгодна цена. Осигуряваме необходимите консултации, касаещи безопасната му работа, издавайки за това съответните гаранции. Съобразяваме се с правилното монтиране на бойлера и при необходимост с неговия ремонт в периода или извън гаранцията му. Предлагаме индивидуален график, съответстващ на вашите потребности, достъпни цени и качество. Нашите монтажни групи изпълняват заявките си в срок, икономисвайки от личното ви време.

Вашият избор – бойлер Теси 150 литра е избор на:

– качество;

– трайност (употреба на неръждаема стомана);

– възвратно – предпазен клапан;

– дълготраен стъклокерамичен водосъдържател;

– отлична енергоефективна система;

– електронно управление.

 Освен изброените преимущества, бойлерите Теси радват своите собственици с удобен панел за управление и безшумна работа в различни режими на експлоатация. В каталога на фирмата вие ще намерите разнообразие от модели на добри цени, а консултантите ни ще ви предоставят помощ при избора на бойлер, според нуждите ви, или просто ще отговорят на интересуващите ви въпроси.

Сервиз за бойлери Теси „ГАМБОЙЛЕРИ СОФИЯ“

 Цени за монтаж на бойлери може да видите тук.