ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Монтаж на вертикален бойлер

Сервиз за ремонт и монтаж на бойлери Гаматерм София извършва професионален монтаж на вертикален бойлер от всички марки, модели и обеми. Вертикалният бойлер позволява монтаж на стена и на таван. Кой бойлер е вертикален? Вертикален бойлер е този бойлер, при които обема е ориентиран вертикално,т.е. изводите са от долу и самият бойлер е разположен по дължина или казано по друг начин бойлера има позиция на изправен цилиндър.

Ремонт на бойлери. Монтаж на вертикален бойлер

Сервиза за доставка и монтаж на бойлери Гамабойлери предлага монтаж на вертикални бойлери от следните марки бойлери:

-Теси
-Атлантик
-Дипломат
-Стибел Елтрон
-Аристон
-Елдом
-Фламина
-и други марки вертикални бойлери с различен обем и бойлери със серпентина

 Предлагаме монтаж на вертикални бойлери с обем от 30 литра до 150 литра от марките Теси, Дипломат, Stiebel Eltron, Атлантик, Фламина, Елдом, Аристон и други известни марки на пазара. Монтажа на вертикален бойлер се извършва предимно на стена и таван, като за монтаж на таван се изисква допълнително преработване на планки и изводи за вода, както и електрическото захранване за бойлера.


 Монтажа на вертикалния бойлер трябва да се извършва винаги с надеждни крепежи и материали, въпреки цената им. С какво се различава монтажа на вертикалният бойлер от монтаж при хоризонтален бойлер?

 Бойлерите се монтират към стената посредством планки с отвори. При вертикалният бойлер тази планка е една, разположена в горната част на бойлера и самият бойлер се монтира към стената на два дюбела. При хоризонталният бойлер планките за монтаж са вече две и са разположени в двата края на бойлера, като двете планки са с по два отвора, т.е хоризонталният бойлер се монтира с четири дюбела към стената.

Какво включва монтаж на бойлер?

 Монтажа на бойлера включва пробиване на отвори за дюбели и куки, доставка и монтаж на дюбели, доставка и монтаж на куки за закачане на бойлера, окачване на новият бойлер, доставка и монтаж на меките връзки, подвързване към водата и подвързване към електрическото захранване, както и евентуален монтаж на филтри, спирателни кранове и други. Тук следва да отбележим, че материалите за монтажа не са в цената за монтаж на бойлера. Цената за монтаж включва услугата, но не и материалите по монтажа.
След тези процедури бойлера се пълни с вода, обезвъздушава се, настройва се оптималната работна температура. Проверява за токови отечки, капки и течове от изводите за вода и работната температура на терморегулатора. Никога не настройвате терморегулатора на максимална работна температура!

монтаж на вертикален бойлер
Монтаж на вертикален бойлер

 Монтажа на спирателни кранове и други ВиК монтажи, както бойлерно табло, електрически кабели и допълнителни тръби не са в цената за монтаж на бойлер. Те се заплащат отделно като труд и като материали.
Монтаж на вертикален бойлер с 84 месеца гаранция от сервиз за бойлери Гамабойлери. Ние можем да монтираме бойлер, там където не е имало бойлер и да изградим изводи за вода и електричество. Монтаж на вертикален бойлер се извършва лесно от един човек.  Монтираме бойлеринатаван от гипсокартон, стени от тухла и гипсокартон. Монтаж на подовостоящи бойлери и бойлери за парно.