ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Ремонт на бойлери Дипломат

ремонт на бойлери Дипломат

 Сервиз за ремонт на бойлери Дипломат осигурява техническа извън гаранционна поддръжка и ремонт на бойлери на място по домовете. Също предлагаме доставка на нов бойлер, демонтаж на стар бойлер и монтаж на нов бойлер Дипломат.

Сервиз за ремонт на бойлери Дипломат

 Доставяме, монтираме и ремонтираме бойлери Дипломат за баня, бойлери Дипломат за кухня, проточни бойлери Дипломат и обемни бойлери Дипломат, както и бойлери от марката Дипломат със една и с две серпентини. Сервиза обслужва бойлери в град София и околните райони от марката. Всеки ремонт на бойлер Дипломат се извършва на място след посещение от сервизен техник. Извършва се диагностика на бойлера, определят се проблемите и причините за повредата. На база диагностиката се определя цена за ремонта. Ремонта се извършва в дома на клиента на място без демонтаж и транспорт до сервиз.

Смяна на резервни части на бойлери Дипломат

 Всички ремонтни дейности на бойлерите Дипломат предлагани от нас са:
-смяна на нагревател на бойлер Дипломат, всички модели

-смяна на термозащита и защита по ток

-смяна на фланец на всички модели бойлери Дипломат

-смяна на гарнитура на бойлер Дипломат

-смяна на терморегулатор на Дипломат

-смяна на бойлерен ел.ключ

-смяна на кабели на Дипломат

-демонтаж на стар бойлер Дипломат

-монтаж на нов бойлер Дипломат (хоризонтален, вертикален, проточен и бойлер за кухня)

-доставка на бойлер Дипломат

 Може да се обръщате към нас за всякакви ремонти на бойлери Дипломат в София, както и за монтаж и демонтаж на бойлер Дипломат в София. Цените за ремонт и монтаж на бойлери Дипломат може да разгледате в сектор Цени за монтаж на бойлер.

 Ремонтираме, доставяме и монтираме всички модели бойлери за баня и за кухня от марката Дипломат, това са: Дипломат Excellence, Дипломат Innovation, Дипломат Performance, Дипломат Classic Plus, Дипломат с неръждаем водосъдържател, Дипломат със серпентина, Дипломат Elco, Дипломат Praktik, Дипломат Intense, Дипломат Bravissimo и Дипломат Termomax. Ремонтираме бойлери от 5 до 300 литра с различна мощност на нагревателя за монтаж на стена, монтаж на таван, монтаж над мивка и под мивка в кухни, умивалници и тоалетни. Извършваме също ремонт на проточни бойлери Дипломат за баня и кухня.

 Предлагаме ремонт на бойлери Дипломат с гаранция. Ремонт на бойлер Дипломат на място по домовете за София и областта. Продажба с безплатна доставка на бойлери. Монтаж и ремонт на бойлери с гаранция.