ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Ремонт на бойлери Шишков

Ремонт на бойлери Шишков

 Сервиза за ремонт на бойлери в София предлага бърз и качествен ремонт на бойлери Шишков за София. Ремонтираме и монтираме следните бойлери на Шишков: бойлери с обем от 5 литра до бойлери с обем от 1000 литра, хоризонтални и вертикални бойлери Светлю Шишков за монтаж на таван и стена с диаметър ф 205, ф 270, ф 370, ф 450, ф 650, ф 690, ф 1040 и ф 1190.

Бойлери Шишков

 Бойлерите Шишков са произведени от неръждаема стомана и с различна мощност на нагревателя. Нагревателя е изработен от производителя, а не е пригоден, както при повечето марки бойлери. Въпреки всичко електрическата част е слабото място на бойлери Шишков. Гаранцията на електрическата част на бойлера (нагревател, термореле, кабели, копче и термозащита) е едва 12 месеца.

Сервиз за ремонт на бойлери Шишков

 Извършваме ремонт на бойлери Шишков. Предлагаме ремонт на бойлери с малък обем от 5 литра до 30 литра предназначени за монтаж и под и над мивка в кухни, умивалници и бани. Поддържаме и ремонтираме също и проточните бойлери на Светлю Шишков. Те са с мощност 2х3 kW или 3×3 kW. Сервиза разполага с резервни части и извършва ремонт на бойлер Шишков на място в дома на клиента с гаранция.

 Както вече споменахме, слабото място на бойлери Шишков е електрическата част на бойлера и изолацията на водосъдържателя. Под електрическа част имаме предвид конкретно нагревателя. Тези бойлери са изолирани с вата (най-често каменна изолационна вата или друга). Ватата без значение каква е, не е добра изолация за бойлер, както и не е пригодена за влага, което всъщност е основния проблем. Водосъдържателят на бойлера понякога кондензира от бързото охлаждане и навлизане на студена вода, а тази влага се пропива от изолацията и понеже е запечатан, не може да изсъхне. Намокрянето на ватата налага нейната смяна или разглобяване за да се изсуши.

 Бойлери Шишков са с качествен материал на водосъдържателя и дълъг живот, като цяло. Извършваме комплексен ремонт на бойлери Светльо Шишков и рециклиране на електрическата част на бойлера с гаранция. При желание доставяме и сменяме бойлери Шишков.

Сервиз за ремонт и монтаж на бойлери Шишков. Продажба и доставка на неръждаеми бойлери.