ADDRESS

ул.Плачковски манастир 34
София 1500, България

PHONE

0882 285 230

Ремонт на бойлер Фламина

Ремонт на бойлер Фламина
Ремонт на бойлер Фламина

 Сервиз за бойлери София предлага широк спектър от услуги. За нашите клиенти извършваме монтаж и ремонт на бойлер Фламина.

Обемни бойлери Фламина

 Бойлери Фламина са стара българска марка бойлери, предимно с водосъдържател от неръждаема стомана. Фламина е опростен бойлер за поддръжка и ремонт. Нагревателя е мокър, потопяем закрепен на фланец, като нагревателя е тип сонда-фланец. Нагревателя се закрепва посредством обратен болт. Марката е предлагала бойлери за вертикален монтаж и бойлери Фламина за хоризонтален монтаж на стена с обем на бойлера от 30 литра до 100 литра. Срещат се много рядко и бойлери Фламина със серпентина от неръждавейка.

Ремонт на бойлер Фламина. Проточни бойлери

 Известни са също и проточните бойлери на Фламина за кухня и баня. Проточните бойлери на Фламина са: Мулти, Мулти 1, Мулти 1Е, Милти 3 и Мулти 3Е, както и проточен бойлер тип Юнга се отличават с висока мощност и ефективност. Бойлери Фламина Мулти се произвеждат от неръждаема стомана AISI 304 с дебелина 1,5 мм. Проточните бойлери са с микропроцесорно управление и моментно загряване на водата от нагреватели с мощност от 18 до до 28 kW.

 Бойлерите Фламина отремонтираме по домовете на място. Отстраняваме проблеми по неработещи бойлери Фламина с оригинални части на производителя. Фланеца на обемният електрически бойлер Фламина се различава по диаметър и форма от другите стандартни елипсовидни и кръгли фланци, както и самото уплътнение на фланеца на обемните бойлери Фламина. Фланците на бойлер Фламина не са от неръждаема стомана и са емайлирани, като оригиналните фланци имат жълт наситен цвят. Тази марка бойлери се отличава и с характерен начин на смяна на нагревателя, фланеца и гарнитурата. 28 kW.

 Гарнитурата на фланеца се монтира вътре във водосъдържателя на бойлера, при монтирана предварително гарнитура, фланеца не преминава през отвора на водосъдържателя.

 Сервиз за ремонт на бойлери Гамабойлери, предлага ремонт на бойлер Фламина на място с гаранция от 24 месеца. Доверете се на специалистите ни с дългогодишен опит.